Έτοιμη η Λίβερπουλ να καταθέσει πρόταση για τον Μήτρογλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας Daily Mirror, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μήτρογλου μετά και τα κατορθώματά του στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος μεταγραφών των "ρεντς" Ντέιβ Φάλοους και ο αρχισκάουτερ Μπάρι Χάντερ βρέθηκαν στη Ρουμανία για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Ελλάδα την περασμένη Τρίτη, βλέποντας τον στράικερ του Ολυμπιακού να σκοράρει.

Οι εν λόγω ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας τον είχαν δει και στο πρώτο ματς του Γ. Καραϊσκάκης, ενώ ο τεχνικός της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς έχει λάβει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις πλευρές του παιχνιδιού του από τον ειδικό αναλυτή της ομάδας Μάικλ Έντουαρντς, με το δημοσίευμα να τον θεωρεί πεπεισμένο για τις δυνατότητες του Μήτρογλου.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι "ρεντς" είναι έτοιμοι να προσφέρουν 8,4 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ενώ ενδιαφέρονται και για τον Κώστα Μανωλά.

Ισχυρό ατού για τη Λίβερπουλ στη μάχη για τον Μήτρογλου έναντι των Άρσεναλ και Ίντερ πάντα σύμφωνα με τους Άγγλους αποτελεί η φιλία του αρχισκάουτερ των "ρεντς" Χάντερ με τον Ρόι Κάρολ.

Πηγή: novasports.gr