Κλείνει Νάτχο ο ΠΑΟΚ και στο βάθος… Φόσεν

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ προβάρει ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσεις τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με το Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Θεσσαλονικείς ασχολούνταν εντατικά με την υπόθεση του Ισραηλινού χαφ τον τελευταίο μήνα, από τη στιγμή έμεινε ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport-fm.gr.

Ο παίκτης είχε προτάσεις από αρκετούς συλλόγους, όπως η Τότεναμ, η Σεβίλλη, η Στουτγάρδη και η Γαλατασαράι.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να κρατήσουν μυστικές τις επαφές με τον 25χρονο μέσο, τη Δευτέρα του έστειλαν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο για να τον πείσουν και τελικά εκείνος έφτασε χθες στη συμπρωτεύουσα.

Πλέον οι δύο πλευρές συζητούν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου τους και όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Νάτχο.

Παράλληλα, η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά ψάχνει έναν παίκτη του επιπέδου του Ισραηλινού μέσου και με την συγκεκριμένη μεταγραφή επιθυμεί να προκαλέσει αίσθηση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να τον έχει βρει. Άλλες πληροφορίες, πάντως, ανέφεραν ότι ο Νάτχο ήρθε για αντι-Στοχ σε τιμή ευκαιρίας.

Ο φορ

Στο Βέλγιο έγραφαν πως ο Φόσεν της Γκενκ εξακολουθεί να απασχολεί τους Θεσσαλονικείς και ο γιος του Στέφενς είναι ακόμη σε επαφή μαζί του.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη μεταγραφή να πάρει αναβολή για το καλοκαίρι, από τη στιγμή που οι πιθανότητες να ενισχυθεί η ομάδα στην επίθεση έχουν μειωθεί αρκετά.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας λύσης της τελευταίας στιγμής από το... δεύτερο ράφι και να φορτσάρει μεταγραφικά ο Δικέφαλος του Βορρά το καλοκαίρι για στράικερ.