Ο Στέφενς έβαλε το γιο του να φέρει τον Φόσεν στον ΠΑΟΚ!

Ο Γέλε Φόσεν φέρεται να είναι τελικά ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, εν όψει του υπολοίπου της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με το βελγικό Τύπο, οι ασπρόμαυροι έχουν ξεκινήσει επαφές με το Βέλγο επιθετικό, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Η βελγική ιστοσελίδα walfoot.be αναφέρει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να πείσει τον παίκτη της Γκενκ, να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, ενώ γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές και με τη βελγική ομάδα.

Ο 24χρονος παίκτης αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και ήδη έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Ο νεαρός επιθετικός έχει σημειώσει φέτος 15 γκολ σε 32 εμφανίσεις με τη βελγική ομάδα και, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, την υπόθεση Φόσεν φέρεται να χειρίζεται ο Μίκαελ Στέφενς, γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ, διότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται.

Πηγή: novasports.gr