Εξετάζει τον Τζόνι Χέιτινγκα ο Ολυμπιακός!

Ο Τζόνι Χέιτινγκα είναι το νέο όνομα που έχει προστεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής αγωνιστικής σεζόν. Ο Ολλανδός αμυντικός προορίζεται για την κάλυψη του κενού, που άφησε ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα novasports.gr, ο 30χρονος αμυντικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, καθώς αναζητεί ομάδα που θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον έμπειρο αμυντικό, για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες από το Νησί κάνουν λόγο για δεδομένη προσφορά της Ρόμα.

Ο Χέιτινγκα ανήκει στην Έβερτον, αλλά φέτος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε. Τα "ζαχαρωτά" ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν, είτε με κανονική μεταγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού.

Επίσης, άλλα δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει και την περίπτωση του Πεϊτσίνοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Νις. Τη συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Πιέρ Ισά από τη γαλλική αγορά. Παράλληλα, από τη γαλλική αγορά φέρεται να εξετάζεται και η περίπτωση του Μενσά.

Τέλος, ο Μίτσελ εξετάζει και κάποιες περιπτώσεις από την Ισπανία. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο θέμα, με τον Ισπανό τεχνικό, να καταλήγει στον παίκτη, που θα δώσει άμεσα λύσεις στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού.