Ρουμανία-Ελλάδα: Η πιο μεγάλη ώρα είναι στις 21:00

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για τον αγώνα που θα κρίνει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας.

Στο Βουκουρέστι, οι Ρουμάνοι περιμένουν με άγριες διαθέσεις τους Έλληνες και τους Μαξίμ και Κίρικες στην ενδεκάδα. Αναμένεται να αγωνιστούν επιθετικά. Ο διαιτητής του αγώνα, ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς, εξάλλου, έχει τη φιλοσοφία να επιτρέπει το σκληρό παιχνίδι και να μη διακόπτει διαρκώς τον αγώνα.

Στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, ο Φερνάντο Σάντος απέφυγε να απαντήσει στο δίλημμα Καραγκούνης ή Σάμαρης για την ενδεκάδα, με την πλάστιγγα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, να γέρνει προς την πλευρά του αρχηγού.

Με προπόνηση που κράτησε περίπου μία ώρα ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα την προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό κόντρα στην Ρουμανία. Σε αυτήν συμμετείχε και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δε θα αγωνιστεί.

Το οικογενειακό δίτερμα της Δευτέρας είχε περισσότερο τον χαρακτήρα του ξεμουδιάσματος, χωρίς να βγαίνουν συμπεράσματα. Μετά το τέλος του διπλού, κάποιοι παίκτες δοκίμασαν τα πόδια τους με μακρινά σουτ, φάουλ, ενώ εκτελέστηκαν και κάποια πέναλτι.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δείχνουν προσήλωση και όπως είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, πιστεύουν στην πρόκριση. Ο Φερνάντο Σάντος ζήτησε ένα γκολ για να σιγουρέψει ότι η Εθνική μας θα φύγει από το Βουκουρέστι με το χαμόγελο στα χείλη και το εισιτήριο για το Μουντιάλ στην τσέπη.