Οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας έγδυσαν τον προπονητή τους

Αν και ούτε ως τεχνικός, ούτε παλιότερα ως ποδοσφαιριστής ο Ιβάιλο Πέτεφ δεν είχε συνδεθεί με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η... πιάτσα έλεγε ότι εκείνος έτρεφε συμπάθεια για την ομάδα της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας.

Αυτή η φημολογία ήταν αρκετή ώστε να αποτελέσει "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης, της Λέφσκι, που αποφάσισαν να εκδηλώσουν την -πιο έντονη δε γίνεται!- αντίθεσή τους!

Εν τέλει, το έκαναν, επιλέγοντας έναν τρόπο εξευτελιστικό...

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί, λοιπόν, μπούκαραν στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του Πέτεφ, άρχισαν να τον βρίζουν και σαν κύριοι, αφού δεν βρέθηκε κανείς να τους εμποδίσει, τον περικύκλωσαν φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής.

Το βλέμμα του Πέτεφ μαρτυρά τα συναισθήματα ενός ανθρώπου που φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή του, όμως φαίνεται πως τα... παιδιά ζητούσαν απλά έναν τρόπο για να τον εξευτελίσουν!

Φωνάζοντας "βλάκα, βγάλε τη φανέλα της Λέφσκι, δεν είσαι άξιος να τη φοράς" και βλέποντας πως αυτός δεν αντιδρά, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να "καθαρίσουν"...

Του την έπεσαν όλοι μαζί, έβγαλαν την εμφάνιση της Λέφσκι, τον ξεγύμνωσαν από τη μέση και πάνω και στη συνέχεια –υπερήφανοι για το κατόρθωμά τους- είδαν τον… μισητό Πέτεφ να φεύγει με την ουρά στα σκέλια.

Πηγή: sport-fm.gr