Η Λίβερπουλ ζητά από τη Μπαρτσελόνα 70 εκατ. λίρες για Σουάρεζ

Η δαγκωνιά του Σουάρεζ στον Κιελίνι ίσως τελικά να μην του στερήσει τη μεταγραφή των ονείρων του, από το Μερσεϊσάιντ και τη Λίβερπουλ στη Βαρκελώνη και τη Μπαρτσελόνα.

Κι όμως οι Κόκκινοι, για να παραχωρήσουν τον... ατίθασο Ουρουγουανό σκέφτονται να... δαγκώσουν τους Καταλανούς, αξιώνοντας 70 εκατ. λίρες.

Πάντως, ίσως η τιμή του πολυπόθητου Σουάρεζ, που έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά φορ, σουτάροντας από οποιαδήποτε θέση και τοποθετώντας το κορμί του με οποιοδήποτε τρόπο, να ήταν πολύ μεγαλύτερη, αν δεν είχε προβεί στη νέα αψυχολόγητη ενέργεια και η Ουρουγουάη είχε προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Ραούλ Σανλιέχι, εκτελεστικός αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα συναντήθηκε την Τετάρτη στο Λονδίνο με τον Ίαν Άιρι, εκτελεστικό διευθυντή της Λίβερπουλ, αντίστοιχα και μίλησαν για τον παίκτη, όπως αποκάλυψε ο Guardian.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Λίβερπουλ υπαναχώρησε ήδη από τα 80 εκατ. λίρες που αρχικά ζητούσε και ζήτησε 70 εκατ. λίρες, ενώ ενδέχεται να πέσει ακόμη περισσότερο η τιμή των μετρητών, αν η Μπαρτσελόνα κατορθώσει και μεταπείσει τον Χιλιανό σταρ Αλέξις Σάντσες να μετακομίσει στο Άνφιλντ. Εκείνος δεν το σκέφτεται προς το παρόν, αλλά οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ επιδιώκουν να συναντηθούν με τον μάνατζερ του Χιλιανού, μήπως εκείνος κατορθώσει να τον μεταπείσει.

Αλλά και στη Βαρκελώνη δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, οπότε βρισκόμαστε εν αναμονή του δεύτερου γύρου διαπραγματεύσεων.

Άλλωστε, οι Καταλανοί περιμένουν να δουν και τι θα γίνει και με την ποινή του Σουάρεζ για την υπόλοιπη σεζόν, εκείνη που τώρα ξεκινά δηλαδή, καθώς ο Ουρουγουανός έχει πρωτοβάθμια τιμωρηθεί με αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου του 2014, πέρα από τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.