Στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς Γκιστ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με το τριφύλλι και ανακοινώθηκε. Ο πρώην παίκτης της Μάλαγα θα τεθεί τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο Άντι Πάνκο. Παράλληλα, στην Τσεντεβίτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κίτσεν.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Τζέιμς Γκιστ αποτελεί το νέο μέλος του Παναθηναϊκού. Η μετακίνησή του από την Ουνικάχα Μάλαγα στο «τριφύλλι» ολοκληρώθηκε, με τον Άντι Πάνκο να ακολουθεί την αντίστροφη πορεία προς την ισπανική ομάδα".

Παράλληλα, οι πράσινοι ανακοίνωσαν και την παραχώρηση του Ντέργουιν Κίτσεν στην Τσεντεβίτα: "Ο Ντέργουιν Κίτσεν αναχώρησε από την Ελλάδα σήμερα, με προορισμό την Κροατία, όπου θα αγωνιστεί στην Τσεντεβίτα".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Γκιστ τόνισε: "Πιστεύω ότι ήταν γραφτό. Μπορεί να μην έγινε η μετακίνηση το καλοκαίρι, αλλά να που γίνεται τώρα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα έρθω στην Ελλάδα και θα παίξω για ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Επιθυμία μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω και να συμβάλλω στο να φτάσει σε νέες επιτυχίες".