Τον Τάιλερ Χάινς επέλεξε το Περιστέρι για τη θέση τέσσερα

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάιλερ Χάινς, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο αδερφός του Κάιλ Χάινς εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τον νέο σταθμό της καριέρας του δήλωσε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα των δυτικών προαστίων, στην επίτευξη των στόχων της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Ενισχυμένη με τον Τάιλερ Χάινς (1,98μ., 22χρ.) θα παρουσιαστεί η ομάδα μας στη σαββατιάτικη (27/10-17:00) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ, που προπονείται εδώ και αρκετό καιρό με την ομάδα μας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Περιστέρι και σήμερα το πρωί εκδόθηκε το δελτίο του, με αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια στο NCAA με τους UMES Hawks του Μέριλαντ, έχοντας κατά μέσο όρο 8,2 πόντους και 7,2 ανά παιχνίδι".

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα στο Περιστέρι και χαίρομαι πολύ που θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου ο αμερικανός μπασκετμπολίστας.