Conference League – Ιταλιάνο: Η Φλωρεντία να πανηγυρίσει όπως το Μπέργκαμο – Ο Ολυμπιακός έκανε ένα συναρπαστικό ταξίδι

Conference League – Ιταλιάνο: Η Φλωρεντία να πανηγυρίσει όπως το Μπέργκαμο – Ο Ολυμπιακός έκανε ένα συναρπαστικό ταξίδι

«Είμαστε στο τέλος μίας μακράς και κουραστικής σεζόν»

Ο προπονητής των Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο τόνισε πως σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν ενόψει της μάχης των «βιόλα» με τον Ολυμπιακό για το τρόπαιο του Conference League και εξέφρασε την ελπίδα η ομάδα του να μιμηθεί την επιτυχία της Αταλάντα στο Europa League.

«Είμαστε στο τέλος μίας μακράς και κουραστικής σεζόν αλλά μία τέτοια αντίδραση κόντρα σε έναν αντίπαλο είναι ωραίο σημάδι ενόψει της Αθήνας. Ήταν ένα πραγματικό ματς αυτό κόντρα στην Κάλιαρι και δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Είμαστε 8οι μαθηματικά και είμαι ευτυχισμένος, είδα τα παιδιά να πανηγυρίζουν και αυτός είναι ο ενθουσιασμός είναι κάτι το θετικό.

Εύχομαι να δω την Φλωρεντία να πανηγυρίζει όπως και το Μπέργκαμο την Τετάρτη (σ.σ. η Αταλάντα κατέκτησε το Europa League με το 3-0 επί της Λεβερκούζεν στον τελικό).

Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στους παίκτες και στον κόσμο των βιόλα, το αξίζουν όπως η Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα συναρπαστικό ταξίδι, είναι μία οργανωμένη ομάδα και σε έναν τελικό, μπορούν να συμβούν τα πάντα».