Ραντεβού με την Ιστορία έχει ο ΟΣΦΠ: Απόψε η μεγάλη ρεβάνς με την Άστον Βίλα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Ραντεβού με την Ιστορία έχει ο ΟΣΦΠ: Απόψε η μεγάλη ρεβάνς με την Άστον Βίλα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Ένα βήμα πιο κοντά στο... «όνειρο τρελό»

Ο Ολυμπιακός απέχει πλέον 90 λεπτά από την πρόκριση σε ένα ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στα 99 χρόνια της ιστορίας του!

Ο Ολυμπιακός έχοντας προίκα το 4-2 του «Βίλα Παρκ», φιλοξενεί την Άστον Βίλα (22:00) στο κατάμεστο και καυτό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Έχουν την ευκαιρία να κλειδώσουν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της «OPAP Arena» στις 29 Μαΐου, εκεί όπου ήδη έχει προκριθεί η Φιορεντίνα (μετά την χθεσινή πρόκριση μέσα στο Μπριζ επί της Κλαμπ).

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν έβγαλε αποστολή για πρώτη φορά. Δεδομένα εκτός αγώνα είναι ο τραυματίας Ορτέγκα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ρίτσαρντς και ο Κίνι μοιάζει φαβορί για την ενδεκάδα. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι δέκα σε σχέση με το πρώτο ματς θα είναι οι ίδιοι.

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι – Ιμπόρα, Έσε – Φορτούνης, Τσικίνιο, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Άστον Βίλα (Έμερι): Μαρτίνες – Κόνσα, Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντίνιε – Λουίς, ΜακΓκιν, Κας, Μπέιλι – Ντιαμπί, Γουότκινς.

Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)
Βοηθοί: Στέφαν Λουπ (Γερμανία), Μάρκο Αχμίλερ (Γερμανία)
Τέταρτος: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)
VAR: Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία), Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία)