Conference League: Νέα ήττα από την Μπριζ και αποκλεισμός στα προημιτελικά για τον ΠΑΟΚ – Στην παράταση η ρεβάνς του Ολυμπιακού

Conference League: Νέα ήττα από την Μπριζ και αποκλεισμός στα προημιτελικά για τον ΠΑΟΚ – Στην παράταση η ρεβάνς του Ολυμπιακού

Οι Βέλγοι επιβλήθηκαν με 2-0 στην Τούμπα

Η Μπριζ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και τελικά να φύγει με τη νίκη (2-0) και την πρόκριση από την Τούμπα για τα ημιτελικά του Conference League. Η βέλγικη ομάδα είχε για σκόρερ τον Γούτγλα, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 33' και στο 45ο λεπτό. Σε συνδυασμό με τη νίκη της 1-0 στο Βέλγιο η Μπριζ πέρασε και θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στο 33′ ο Σάμπε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γιούτγκλα νίκησε τον Κοτάρσκι από κοντά για το 0-1, με την Κλαμπ Μπριζ να… κόβει τα πόδια των Ασπρόμαυρων, βάζοντας και δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, στο 45′ ο Κοτάρσκι απέκρουσε σουτ του Σκόρας και ο Γιούτγκλα σκόραρε στην επαναφορά, με το VAR να δείχνει ότι δεν υπήρχε οφσάιντ και την Κλαμπ Μπριζ να κάνει το 2-0.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στη ρεβάνς από την Φενέρμπαχτσέ στην Τουρκία με γκολ του Καβεχτσί στο 12' και η πρόκριση οδηγήθηκε στην παράταση, καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 3-2 στο Καραϊσκάκη.