UEFA προς ΕΠΟ: «Δεν υπάρχει θετικό δείγμα Ελληνα ποδοσφαιριστή» – Πυρ και μανία ο Φώτης Ιωαννίδης θα κινηθεί νομικά

UEFA προς ΕΠΟ: «Δεν υπάρχει θετικό δείγμα Ελληνα ποδοσφαιριστή» – Πυρ και μανία ο Φώτης Ιωαννίδης θα κινηθεί νομικά

Έληξε ο συναγερμός σχετικά με τις φήμες για ντόπινγκ ποδοσφαιριστή της εθνικής στο μπαράζ με την Γεωργία

Σήμανε συναγερμός στην ΕΠΟ έπειτα από τις φήμες ότι υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ παίκτη της εθνικής ομάδας στο μπαράζ με την Γεωργία.

Η ΕΠΟ επικοινώνησε με την UEFA, η οποία μετέφερε πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Λίγο μετά τις 17:00 η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από την ανίχνευση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας, μετά από έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης αναμέτρησής της με την αντίστοιχη της Γεωργίας για τα Play Off του Nations League.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση», ανέφερε σχετικά από την πλευρά της.

Μάλιστα από το Πάρκο Γουδή επικοινώνησαν για το ζήτημα και με την UEFA, από όπου προκύπτουν νεότερα.

Οπως αναφέρουν σχετικά, η πλευρά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Ελληνα ποδοσφαιριστή, άρα δεν υφίαταται και σχετικό ζήτημα, μετέδωσε το gazzetta.

Ο Ιωαννίδης θα κινηθεί νομικά κατά όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά του

Παράλληλα, ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε γνωστό πως θα οδηγήσει στα δικαστήρια όλους εκείνους που τον έμπλεξαν ανυπόστατα και δίχως καμία βάση σε υπόθεση ντόπινγκ με αναρτήσεις τους στα social media.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να κινηθεί νομικά σε βάρος όλων εκείνων που προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά του.