Σοκ στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου – Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ διεθνής που έπαιξε με Γεωργία

Σοκ στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου – Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ διεθνής που έπαιξε με Γεωργία

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση, που αποκάλυψε το blog της εκπομπής «Δίκη», ότι διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος μετείχε στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό και αναμένεται η εξέταση του δεύτερου δείγματος, ώστε να διαπιστωθεί, πως το αποτέλεσμα είναι ακριβές. Η πληροφορία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency. Σημειώνεται βεβαίως πως, εφόσον επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα, η εθνική Ελλάδας δεν θα έχει κάποια επίπτωση. Αντιθέτως, ο παίκτης θα τιμωρηθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Η πληροφορία της "Δίκης" επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη. Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος. Φυσικά θα δημοσιοποιηθεϊ μόνο αν και εφ' όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».