Eπεισόδια στο Μπριζ: Η αστυνομία συνέλαβε δέκα οπαδούς του ΠΑΟΚ λίγο πριν τον αγώνα

Eπεισόδια στο Μπριζ: Η αστυνομία συνέλαβε δέκα οπαδούς του ΠΑΟΚ λίγο πριν τον αγώνα

Οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους σιδερογροθιές και στις τσέπες τους πλαστά εισιτήρια

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η εκδρομή Ελλήνων οπαδών του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο για τον αγώνα με την Μπριζ. Λίγο πριν από τη σέντρα του προημιτελικού του Conference League η αστυνομία στη «Βενετία του Βορρά» έχει ήδη συλλάβει δέκα οπαδούς του ελληνικού συλλόγου. Αυτό προκύπτει από την εκπρόσωπο Τύπου Lien Depoorter. Μεταξύ άλλων, οι συλληφθέντες οπαδοί είχαν στην κατοχή τους σιδερογροθιές και είχαν στις τσέπες τους πλαστά εισιτήρια για τον αγώνα, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η αστυνομία ανέκοψε και έκανε έλεγχο σε δύο αυτοκίνητα. «Στο ένα από τα αυτοκίνητα, οι οπαδοί μετέφεραν πυροτεχνήματα και σιδερογροθιές. Στο δεύτερο, μετέφεραν πλαστά χρήματα», εξήγησε η Lien Depoorter.

Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες οπαδοί κατευθύνονταν προς το ‘t Zand, όπου θα μπορέσουν να πάρουν το λεωφορείο για να επιστρέψουν στο γήπεδο στις 7 το απόγευμα. Μια άλλη μεγάλη ομάδα σκοπεύει να φτάσει στο γήπεδο με τα πόδια, σύμφωνα με την αστυνομία. Περίπου 2.000 Έλληνες οπαδοί αναμένονται στην Μπριζ το βράδυ της Πέμπτης για έναν αγώνα που η αστυνομία θεωρεί επικίνδυνο. Έχουν προγραμματιστεί ειδικά και πρόσθετα μέτρα.