Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μεντιλίμπαρ για νέο συμβόλαιο έως το 2025

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μεντιλίμπαρ για νέο συμβόλαιο έως το 2025

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Βάσκο προπονητή μετά την βαριά ήττα του ΟΣΦΠ από την Μακάμπι

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο "Καραϊσκάκης" και οι δυο τους συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Αναμφίβολα είναι μια έμπρακτη κίνηση στήριξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Μεντιλίμπαρ, καθώς του πιστώνεται η αγωνιστική άνοδος της ομάδας που παλεύει δυναμικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, παρότι δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια κόντρα στους Ισραηλινούς.

Φυσικά, το γεγονός ότι η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήρθε μετά την πρώτη ήττα του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνει ότι στο πρόσωπο του Βάσκου οι ερυθρόλευκοι βλέπουν έναν τεχνικό, που μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας και να ανταποκριθεί στις υψηλές της προσδοκίες.

Προφανώς ένα αποτέλεσμα όπως αυτό με τη Μακάμπι δεν χωνεύεται εύκολα, όμως στον Ολυμπιακού κρίνουν πως η γενική εικόνα είναι εμφανώς βελτιώμενη σε σύγκριση με ό,τι ίσχυε επί ημερών Κάρλος Καρβαλιάλ και Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Το κυριότερο βέβαια είναι, πως ο Μεντιλίμπαρ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θεωρεί ότι ο πολύπειρος τεχνικός μπορεί να συμβαδίσει με το όραμα του Ολυμπιακού.

Κλειδί για την χθεσινή εξέλιξη, το γεγονός της παρουσίας στο Φάληρο, του Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Του γνωστού, από τα χρόνια του Ερνέστο Βαλβέρδε, ατζέντη που εκπροσωπεί και τον Μεντιλίμπαρ, ενώ τις επόμενες ημέρες η συμφωνία θα γίνει και επίσημη.