Μίλτος Τεντόγλου: Ήταν χάλια ο αγώνας μου, δε με νοιάζει το χρυσό

Μίλτος Τεντόγλου: Ήταν χάλια ο αγώνας μου, δε με νοιάζει το χρυσό

«Ένιωθα λες και είμαι σε βαλκανικό ή πανελλήνιο πρωτάθλημα»

Μπορεί ο Μίλτος Τεντόγλου να έγινε για δεύτερη συνεχόμενη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής, όμως στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την παρουσία του, παρά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό. Πραγματικά. Ήταν πολύ πρωί, πολύ δύσκολο να βρεις όρεξη. Προσπαθούσα να ενεργοποιηθώ, έκανα συνέχεια ζέσταμα. Τα άλματά μου δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Χαμηλά 8αρια. Ήταν κακός αγώνας» είπε αρχικά.

«Εγώ έχω κερδίσει ξανά αυτό τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά, οι νέοι αθλητές, όχι. Και μπαίνουν πιο… πεινασμένοι από μένα. Εγώ πρέπει να βρω την όρεξη. Είναι δύσκολο να την βρεις πολλές φορές όταν τα έχεις κατακτήσει όλα, ειδικά όταν είναι έτσι οι συνθήκες, τόσο πρωί. Ένιωθα λες και είμαι σε βαλκανικό ή πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πολύ περίεργος αγώνας. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου» πρόσθεσε.

«Δεν με νοιάζει το χρυσό. Θα μπορούσα να πάω καλύτερα αν αγωνιζόμασταν απόγευμα. Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός και θα αρχίσω νωρίς τη σεζόν από τη Ντόχα. Το ότι φέτος έχει 3 μεγάλους αγώνες, θα μπορούσα να επιλέξω να μην κάνω ένα αγώνα, αλλά δε μου αρέσει να χάνω αγώνες. Θέλω να πηγαίνω σε όλους. Θα πάω στο Ευρωπαϊκό και θα παλέψω για το καλύτερο. Κρατάω σήμερα μόνο τους πολλούς Έλληνες στις κερκίδες που χειροκροτούσαν. Ο αγώνας ήταν χάλια» κατέληξε ο Μίλτος Τεντόγλου.