Διεκόπη το Βόλος – Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις: Ένταση στις εξέδρες ανάμεσα στους οπαδούς των ερυθρόλευκων και την αστυνομία

Διεκόπη το Βόλος – Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις: Ένταση στις εξέδρες ανάμεσα στους οπαδούς των ερυθρόλευκων και την αστυνομία

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω ρίψης δακρυγόνων

O αγώνας του Βόλου με τον Ολυμπιακό για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League ήταν στις καθυστερήσεις με το σκορ στο 2-2, όταν ξαφνικά υπήρξε ένταση στις εξέδρες ανάμεσα στους οπαδούς των Ερυθρόλευκων και την αστυνομία, με συνέπεια τη διακοπή της αναμέτρησης.

Στο 89ο λεπτό ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Ελ Αραμπί πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ελ Κααμπί τη δεύτερη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, με τους παίκτες των Ερυθρόλευκων να πανηγυρίζουν έξαλλα. Παρ’ όλα αυτά, όπως είχε συμβεί νωρίτερα και με το γκολ του Μασούρα, έτσι και αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά την εξέταση του VAR.

Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στις εξέδρες και να πέσουν αρκετά αντικείμενα προς την αστυνομία και γενικά στο ταρτάν ενώ υπάρχουν και σπασμένα καθίσματα. Μια κατάσταση που έγινε ακόμη πιο δύσκολη μετά τα δακρυγόνα που έριξε η αστυνομία.

Έτσι, ο διαιτητής αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα, με τους οπαδούς να αποχωρούν σταδιακά από τις εξέδρες ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, με τους πάντες να περιμένουν να δουν αν αυτή η διακοπή είναι οριστική ή οι ομάδες θα επανέλθουν στον αγωνιστικό χώρο όταν ηρεμήσει εντελώς η κατάσταση.