Super League: Ο Παναθηναϊκός ζητάει να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός

Super League: Ο Παναθηναϊκός ζητάει να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός

Κατέθεσαν κύρια παρέμβαση οι «πράσινοι» ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» που διεκόπη

Με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να εξελίσσεται σε νομικό επίπεδο, το «τριφύλλι» προχώρησε στην επόμενη κίνησή του ενόψει της αυριανής (26/10) εκδίκασης της υπόθεσης. Κατέθεσε κύρια παρέμβαση στην υπόθεση, προκειμένου να βρεθεί στα γραφεία της Super League, κατά την απολογία της ομάδας του Πειραιά για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή (22/10) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν κλήθηκε σε απολογία, σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους», αλλά έχοντας έννομο συμφέρον στην υπόθεση θέλει να παραστεί και να εκφράσει τη δική του άποψη για το τί συνέβη στο ντέρμπι και να υπερασπιστεί αυτό που θεωρεί πως είναι το δίκαιο.

Με αυτή την κίνηση οι «πράσινοι» θα υποστηρίξουν την θέση τους ότι, δηλαδή, υπάρχει υπαιτιότητα του Ολυμπιακού για την διακοπή της αναμέτρησης από τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και θα ζητήσουν τον μηδενισμό των «ερυθρόλευκων» και την κατοχύρωση του ματς υπέρ του Παναθηναϊκού.

Εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η παρέμβαση του Παναθηναϊκού. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως η απάντηση θα είναι θετική και την Πέμπτη στο πειθαρχικό όργανο της Super League θα βρεθεί και το τριφύλλι.