Βόλεϊ: Απίστευτη ανατροπή του ΟΣΦΠ – Νίκησε 4-1 σετ τον ΠΑΟ και προκρίθηκε στον τελικό του Challenge Cup

Βόλεϊ: Απίστευτη ανατροπή του ΟΣΦΠ – Νίκησε 4-1 σετ τον ΠΑΟ και προκρίθηκε στον τελικό του Challenge Cup

Η ομάδα του Πειραιά ενώ έχασε το 1ο σετ, πήρε τέσσερα συνεχόμενα

Σε έναν ημιτελικό που έγινε… με μία μέρα καθυστέρηση και χωρίς οπαδούς, έπειτα από όσα συνέβησαν την Τετάρτη (15/2) και οδήγησαν στην αναβολή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 4-1 εκτός έδρας -ισοφαρίζοντας το σκορ (1-3) με το οποίο είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι, παίρνοντας στη συνέχεια και το «χρυσό» σετ και την πρόκριση για τον τελικό του Challenge Cup!

Τα σετ: 25-22, 25-27, 21-25, 17-25, 6-15

Η εκτός έδρας νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι έδινε στους πράσινους τον τίτλο του φαβορί, με τους οπαδούς τους να περιμένουν πώς και πώς τη ρεβάνς. Την Τετάρτη (15/2), όμως, όσα έγιναν στο κλειστό του Αγίου Θωμά με την ένταση ανάμεσα σε οπαδούς-αστυνομία, τη χρήση χημικών και τους εκατέρωθεν τραυματισμούς, είχαν ως συνέπεια το παιχνίδι να αναβληθεί.

 

Έτσι, έγινε σήμερα (16/2) χωρίς οπαδούς, γεγονός που αρχικά δεν φάνηκε να επηρεάζει τον Παναθηναϊκό αφού πήρε με 25-22 το πρώτο σετ και ήθελε άλλο ένα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup. Κάπου εκεί, όμως, άρχισε η αντεπίθεση του Ολυμπιακού και ήταν εντυπωσιακή.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν με 27-25 το δεύτερο σετ και με 25-21 το τρίτο και προσπέρασαν με 2-1, έχοντας την ψυχολογία υπέρ τους. Κάτι που αποδείχθηκε και από το 25-17 με το οποίο έκαναν το 3-1, στέλνοντας τον ημιτελικό στο «χρυσό» σετ.

 

Εκεί ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Παναθηναϊκό που δεν έδειχνε να το πιστεύει, με τους Πειραιώτες να επικρατούν και σε αυτό με 15-6 και να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό, όπου τους περιμένει η Μακάμπι Τελ Αβίβ τστις 8 και 15 Μαρτίου.