Μεγάλη ένταση και δακρυγόνα πριν τον ευρωπαϊκό ημιτελικό των «αιωνίων» στο βόλεϊ

Μεγάλη ένταση και δακρυγόνα πριν τον ευρωπαϊκό ημιτελικό των «αιωνίων» στο βόλεϊ

Η αστυνομία διέταξε την εκκένωση του γηπέδου - Την Πέμπτη στις 14:30 και χωρίς οπαδούς το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Χωρίς την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί ο 2ος ημιτελικός του Challenge Cup κόντρα στον Ολυμπιακό στον Άγιο Θωμά, αφού η αστυνομία διέταξε την εκκένωση του κλειστού μετά από επεισόδια που έγιναν.

Νωρίτερα προκλήθηκε ένταση από μερίδα οπαδών σε μια από τις εισόδους του κλειστού και η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων εντός αγωνιστικού χώρου, με την κατάσταση να γίνεται αποπνικτική.

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, μία ομάδα περίπου 200 ατόμων κινήθηκε επιθετικά προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο –προφανώς για να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και έλεγχο- με τη διμοιρία των ΜΑΤ να κάνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, ενώ τα χημικά μπήκαν και στο εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Αυτή την ώρα το κλειστό έχει αδειάσει, με τις αρχές αλλά και τον παρατηρητή να ξεκαθαρίζουν ότι μόνο έτσι θα ξεκινήσει το παιχνίδι, με τον αρχικό προγραμματισμό να αναφέρει ότι το πρώτο σερβίς θα γινόταν στις 19:00, κάτι που φυσικά δεν θα συμβεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup μετά την εκτός έδρας νίκη του με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό.

Τελικά αποφασίστηκε το ματς να γίνει την Πέμπτη στις 14:30 και χωρίς οπαδούς.