Super League: «Σκόνταψε» ο Παναθηναϊκός στην Νίκαια (1-1) με τον Ιωνικό

Super League: «Σκόνταψε» ο Παναθηναϊκός στην Νίκαια (1-1) με τον Ιωνικό

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει την διαφορά του από την 2η ΑΕΚ που μείωσε στους 6 βαθμούς

Χρυσή ευκαιρία να διατηρήσει την διαφορά του από την2η στην βαθμολογία ΑΕΚ και να την αυξήσει από τον Ολυμπιακό έχασε ο Παναθηναϊκός στην Νίκαια, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ιωνικό για την 14η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 14΄, όταν το σουτ του Ιωαννίδη απέκρουσε ο Χουτεσιώτης, αλλά στην επαναφορά ο Μπερνάρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ήλεγξε τον ρυθμό, προσπάθησε να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα για το δεύτερο γκολ, είχε δοκάρι στο 30΄ με τον Παλάσιος και πήγε στα αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0.

Στο β΄ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με την ίδια διάθεση, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για το 2-0, αλλά στο τέλος «τιμκωρήθηκε» από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που λέει ότι όταν χάνεις γκολ, τρως γκολ. Έστι στο 84΄ ο Άοσμαν πήρε την μπάλα και ελίχθηκε ωραία στην περιοχή του Παναθηναϊκού, τελειώνοντας σωστά τη φάση και νικώντας τον Μπρινιόλι για το 1-1, που έμελε να είναι το τελικό σκορ.