Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη πρόκρισης με 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη πρόκρισης με 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

Οι «πράσινοι» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βρίσκονται ήδη στους «8» της διοργάνωσης

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση επικρατώντας 3-0 του Βόλου στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βρίσκεται από απόψε στους «8» της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, κινδύνεψαν να βρεθούν πίσω στο σκορ στο 33΄ όταν στην μοναδική αξιόλογη επίθεση των φιλοξενούμενων η μπάλα στο σουτ του Άλχο πέρασε ελάχιστα άουτ και τελικά άνοιξαν το σκορ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Σπόραρ. Στο 52΄ ο Βόλος έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, με τον Λοντίγκιν να αποκρούει το σουτ του Ντέλετιτς και στο 54΄ ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του με τον Τσέριν.

Οι «πράσινοι» δεν έμειναν εκεί και στο 59′ έκαναν τρία τα τέρματά τους, μετά από δυνατό μακρινό σουτ του Βέρμπιτς. Με τη νίκη αλλά και την πρόκριση να έχει εν πολλοίς κριθεί, οι δύο προπονητές έκαναν μαζεμένες αλλαγές, δίνοντας αρκετό χρόνο σε αναπληρωματικούς. Στο 83′ απείλησε ο Ιωαννίδης με προσπάθεια από πλάγια θέση, ωστόσο ο Κότνικ απομάκρυνε.