Μουντιάλ 2022: Τεταμένη η κατάσταση στην εθνική Πορτογαλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μουντιάλ 2022: Τεταμένη η κατάσταση στην εθνική Πορτογαλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρότι δεν αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην Ελβετία δεν ήθελε να προπονηθεί με όσους έπαιξαν λίγο ή καθόλου

Από περίρεγη έως δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Εθνικής Πορτογαλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ-σταρ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους άλλους 16 που δεν ξεκινάνε βασικοί στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλοντας να γυμναστεί με τους 11, οι οποίοι ξεκίνησαν τον αγώνα ενάντια της Ελβετίας, που τελείωσε 6-1 με τον αντικαταστάτη του Ρονάλντο, Γκονσάλο Ράμος, να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Οι συμπαίκτες του ήταν εμφανώς έκπληκτοι, καθώς ο ίδιος φαινόταν πανέτοιμος και σε καλή κατάσταση, ώστε να προπονηθεί, επισημάνθηκε στην ΕΡΤ.

Φυσικά ο αγώνας με την Ελβετία φαίνεται πως δικαίωσε την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο, με τον επιθετικό της Μπενφίκα, Γκονσάλο Ράμος, να έχει τρία γκολ και μία ασίστ στον χθεσινό αγώνα. Ο Ρονάλντο έπαιξε για 20 λεπτά, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό, μην μπορώντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο λόγος που ο Ρονάλντο δεν ήταν βασικός στην ενδεκάδα, είναι λόγω ενός θερμού επεισοδίου με τον Φερνάντο Σάντος, όταν ο προπονητής τον αντικατέστησε στον αγώνα με την Νότιο Κορέα, κάτι που δεν άρεσε στον Πορτογάλο σταρ.