Conference League: Νίκη (2-1) χωρίς αντίκρισμα και αποκλεισμός για τον Άρη από τη Μακάμπι

Conference League: Νίκη (2-1) χωρίς αντίκρισμα και αποκλεισμός για τον Άρη από τη Μακάμπι

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την ήττα με 2-0 του α΄ αγώνα και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη

Εκτός Ευρώπης έμεινε μετά τον Παναθηναϊκό απόψε και ο Άρης, ο οποίος μπορεί να νίκησε με 2-1 στο Χαριλάου τη Μακάμπι, ωστόσο η ήττα με 2-0 στον α΄ αγώνα έδωσε το εισιτήριο για τα play off του Conference League στους Ισραηλινούς.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στον αγώνα, κυριάρχησε στο παιχνίδι, καθώς η Μακάμπι έδειχνε να ενδιαφέρεται να "παγώνει" τον ρυθμό του αγώνα και να διαφυλάξει το σκορ του α΄ αγώνα. Ωστόσο, οι παίκτες του Μπούργκος είχαν 5-6 καλές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια όρεξη και στο β΄ ημίχρονο και μόλις στο 55΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκρέι και να βρίσκονται με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Γκλάζερ. Ωστόσο στη συνέχεια ο ρυθμός τους έπεσε, ο Ίβιτς πέρασε στο 67' στον αγώνα τον Ζάχαβι και στο 74΄ το αστέρι του Ισραηλινού ποδοσφαίρου τον δικαίωσε ισοφαρίζοντας το σκορ.

Ο Άρης φάνηκε να αφυπνίστηκε και στο 80΄ ο Γκρέι βρήκε ωραία με φοβερό τακουνάκι μέσα στην περιοχή τον Ντουκουρέ και αυτός με σουτ έκανε το 2-1 βάζοντας φωτιά στις εξέδρες. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ήθελαν ένα ακόμα γκολ για να πάνε τον αγώνα στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφεραν και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη.