Conference League: Πικρές ήττες με 2-0 για Παναθηναϊκό και Άρη

Conference League: Πικρές ήττες με 2-0 για Παναθηναϊκό και Άρη

Οι δύο ομάδες μας θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ σε μία εβδομάδα στις εντός έδρας ρεβάνς για την πρόκριση

Εκτός έδρας ήττες γνώρισαν και οι δύο εκπρόσωποί μας στο Conference League, ο Παναθηναϊκός με 2-0 από την Σλάβια Πράγας και ο Άρης 2-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα πρέπει να εμφανιστούν εντελώς διαφορετικοί σε μία εβδομάδα, εάν θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Οι "πράσινοι" γνώρισαν την ήττα με 2-0 στην Πράγα από τα Σλάβια, η οποία εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Παλάσιος με δεύτερη κίτρινη για θάτρο στο 40΄ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου άνοιξε το σκορ μετά από φάση διαρκείας με τον Στρανζ. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν εκμεταλλεύτηκε την αποβολή στο 52΄ του Σάντος που επανέφερε τις ισορροπίες στο γήπεδο, αλλά αντιθέτως 4 λεπτά αργότερα η Σλάβια διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ολαγίνκα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Μπρινιόλι και στην επαναφορά ο Ουσόρ με πλασέ να την στέλνει στα

Αλλά και ο Άρης δεν ήταν καλός στο Τελ Αβίβ και δίκαια γνώρισε την ήττα από την Μακάμπι. ΟΙ ισραηλινοί κυριάρχησαν στο α΄ ημίχρονο και έφθασαν στο γκολ στο 29΄ με τον Γιοβάνοβιτς. Η Μακάμπι συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο β΄ μέρος, με τον Άρη να μην μπορεί να αντιδράσει και στο 84΄ ήρθε και το 2-0 με το αστέρι του ισραηλινού ποδοσφαίρου Εράν Ζάχαβι.