Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθε, μέσα κι έξω από τα γήπεδα», λέει ο Ομπράντοβιτς

Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθε, μέσα κι έξω από τα γήπεδα», λέει ο Ομπράντοβιτς

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος»

Ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς «κόστισε» πολύ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στον κουμπάρο του μετά τον φιλικό αγώνα της Παρτιζάν με την Αναντολού Εφές, όπου τιμήθηκε και ο Νόβισα Βελίτσκοβιτς.

«Είμαι χαρούμενος για τον Νόβισα, γιατί ήταν το δικό του παιχνίδι. Του έδωσα συγχαρητήρια για ότι έκανε για την Παρτιζάν. Αλλά ήταν προσωπικά μία δύσκολη ημέρα για εμένα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Παρτιζάν που παρευρέθηκαν και αποχαιρετήσαμε όλοι τον Ντούντα με τον τρόπο που του άξιζε. Προσπάθησα όσο ήταν δυνατόν να είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα. Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, αλλά η Εφές είχε πολλές απουσίες», είπε -σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ- ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος από τότε που έμαθα τα δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω να πω πολλά για τη σχέση μου με τον Ντούντα, όλοι τη γνωρίζουν. Νομίζω πως η Παρτιζάν έκανε ό,τι μπορούσε για να τον αποχαιρετήσει με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κάτι μεγαλύτερο, μιας και έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν. Τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθε, μέσα κι έξω από τα γήπεδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο «Ντούντα» είχε βαφτίσει γιο του «Ζοτς», Τζόρτζε, τον Δεκέμβριο του 1999, ενώ η γυναίκα του Νένα, την κόρη του Ομπράντοβιτς, Ανια.