Ολυμπιακός: Σκάνδαλο η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ- Ξάνθης

Ολυμπιακός: Σκάνδαλο η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ- Ξάνθης

«Ντροπή είναι η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία» αναφέρεται σε ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»

Για απόφαση-σκάνδαλο κάνει λόγο ο Ολυμπιακός, σχολιάζοντας με ανακοίνωσή του, την σημερινή απόφαση αθώωσης του ΠΑΟΚ για την υπόθεση φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Μάλιστα οι ο «ερυθρόλευκοι» το χαρακτηρίζουν ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου», εξαπολύοντας επίθεση στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σκάνδαλο είναι η μόνη λέξη που πάντα χαρακτήριζε την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ- ΞΑΝΘΗ.

Τώρα, μετά από έναν νόμο που σκανδαλωδώς άλλαξε μέσα σε 12 ώρες για να σώσει τις δυο ΠΑΕ από τον υποβιβασμό, έχουμε και μια απόφαση σκάνδαλο. Αυτή της νεοσύστατης επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, που το μπλοκ της εξυγίανσης υπερηφανεύεται ότι την εξέλεξε.

Μια απόφαση όμως που δεν κάνει καμία αναφορά στον σερβιτόρο Καλπαζίδη, για το πως με το μηδενικό πόθεν έσχες βρέθηκε στην RFA των εκατομμυρίων και του θείου Ιβάν αλλά και τα εκατομμύρια που έβαζε σε μια νύχτα στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει ούτε μια λέξη για την σχέση του Καλπαζίδη με τον θείο Ιβάν, τις εταιρείες του σε Κύπρο και Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ίσως πιστεύουν έτσι ότι θα διαγράψουν από την ιστορία και τη συνείδηση του κόσμου τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο ότι κατάφεραν όλοι μαζί, βάζοντας ταφόπλακα στην ακεραιότητα του αθλήματος, να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «για να παίρνετε πρωταθλήματα μην επενδύετε στο ποδόσφαιρο, αλλά αγοράστε τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, βάζοντας μπροστινούς, κάντε πολυιδιοκτησίες ελεύθερα. Είναι πια νόμιμο».

Ντροπή είναι η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία.»