Europa League: Ζωντανοί στην πρόκριση θέλουν να μείνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Europa League: Ζωντανοί στην πρόκριση θέλουν να μείνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Με Ομόνοια οι «ασπρόμαυροι», με Μπράγκα οι Ενωσίτες

Τα ρέστα τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League δίνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την «Ένωση» απέναντι στη Μπράγκα, η οποία θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης μετά το κάζο με τη Ζόρια στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όλα δείχνουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά με ένα μέτρο για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική η ομάδα κόντρα στους Πορτογάλους.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Χνιντ, Σβάρνα και Ινσούα. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γαλανόπουλος και Σιμόες, με τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα είναι ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στην Κύπρο την Ομόνοια και θέλουν να πάρουν τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League (22:00, CosmoteSport 2).

Με δύο… τρίποντα η ομάδα του Γκαρσία είναι κυρίαρχος και θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στην Ευρώπη, κάτι που είναι ο μεγάλος στόχος της.

Αν ο ΠΑΟΚ παίξει με 4-3-2-1, τότε ο Σβαμπ και ο Ελ Καντουρί θα αγωνιστούν στα χαφ, με τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα πλάγια και τον Μουργκ πίσω από τον Σφιντέρσκι. Στην άμυνα θα είναι οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης, ενώ την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.