Θύρα 13 προς Αλαφούζο: «Δώσε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη χωρίς χρέη και φύγε»

Θύρα 13 προς Αλαφούζο: «Δώσε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη χωρίς χρέη και φύγε»

«Θα μας βρίσκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις»

Με μία σκληρή ανακοίνωση η Θύρα 13 επιτίθεται στον Γιάννη Αλαφούζο ζητώντας του να παραδώσει χωρίς χρέη τις μετοχές της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη και να αποχωρήσει άμεσα από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα στην ανακοίνωση, προειδοποιούν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας ότι «θα μας βρίσκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις».

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας και ο υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος.

Από τη μέρα που ανέλαβες τις τύχες της ΠΑΕ, έχεις μικρύνει τον σύλλογο επικίνδυνα. Μια μικρή ανασκόπηση θα φρεσκάρει σε όλους τη μνήμη!

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβες, αν και πολύς κόσμος είχε πολλές ενστάσεις για το ποιόν σου, η Θύρα 13 σε στήριξε και γλίτωσε η ομάδα από διοίκηση πρωτοδικείου. Μεγάλο το λάθος μας και ΦΤΑΙΜΕ. Το παραδεχόμαστε, ότι μέσα σε αυτό το χάος που ζούμε τώρα η αδράνεια και η απάθεια μας έγιναν όπλο σου. Όσο εμείς κοιτούσαμε όνειρα, βλέψεις και κόσμο άλλων "θρησκειών", εσύ είχες ήδη αρχίσει το δηλητηριώδες σχέδιο σου.Όμως με τη στάση σου μέσα στο χρόνο έδειξες ότι είσαι ένας κακοήθης που παίζεις με την ιστορία και την ψυχές του πονεμένου κόσμου. Από που να αρχίσουμε;

Τη πρόσληψη του αστείου στραματσιόνι και κάθε τιποτένιου προπονητή;

Το τράβηγμα της πρίζας που έμελλε να φέρει τη στάση πληρωμών και την διόγκωση των χρεών σε τεράστια νούμερα;

Ότι εξέδιδες ανακοινώσεις μέσω της ΠΑΕ με πολιτικό περιεχόμενο;

Το κλείσιμο της Θύρας 13 για δικά σου πολιτικά παιχνίδια;

Την διάλυση και τη στάση της ομάδας για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να ανεβάσεις ξανά τα χρέη της ομάδας στα ύψη?

Τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την πλήρη απαξίωση της? Την μη καταβολή των χρημάτων στον ερασιτεχνη;

Για την ‘’νύχτα στο Παλέρμο’’ όπου πήγες να ρίξεις τον ενδοξότερο σύλλογο στην β’ εθνική και τον κερδοσκοπικό νομο;

Τι να πρωτοθυμηθούμε?

Είναι άπειρα τα παραδείγματα τα οποία δε χωράνε σε μία ανακοίνωση φτάνοντας μέχρι τη σημερινή κατάντια .

ΛΟΙΠΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΘΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο και το βαρέλι δεν έχει πάτο γι’ αυτό δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις βλέψεις για το γήπεδο, δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις κάποια σχέδια για προσωπικό σου συμφέρον, δεν μας ενδιαφέρει άμα τα βρήκες με την κυβέρνηση, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα που έχει σχέση με το σκάρτο πρόσωπο σου. Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ φυγή σού από την προεδρία, παραδίδοντας τις μετοχές στον ερασιτέχνη χωρίς χρέη και ΤΕΛΟΣ. Ειδάλλως θα μας βρίσκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι σύνδεσμοι Αθήνας, Ζωγράφου, Καματερού, Πατησίων, West Block, Επαρχίας, Κύπρου και Ευρώπης