Η Αθήνα στις υποψήφιες πόλεις για το Final-4 του Europa League

Η Αθήνα στις υποψήφιες πόλεις για το Final-4 του Europa League

Η UEFA έχει στα πλάνα της την ελληνική πρωτεύουσα λόγω μικρού αριθμού κρουσμάτων κοροναϊού

Η Αθήνα φέρεται να είναι υποψήφια, για να φιλοξενήσει την τελική φάση του Europa League, στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ρ/σ ΣΠΟΡ FM 94,6, η ελληνική πρωτεύουσα είναι μία από τις πόλεις, που έχει πιθανότητες να αναλάβει να φιλοξενήσει την τελική φάση του Europa League, είτε είναι με τη μορφή Final-4 είτε ως Final-8. Αυτό που κάνει την UEFA να σκέφτεται την Αθήνα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο σενάριο, είναι ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων κοροναϊού σε σχέση με ό,τι συμβαίνει σε άλλες χώρες και ειδικά στην Πολωνία, στην πόλη Γκντανσκ της οποίας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός.

Το πρόβλημα, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, είναι ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν πολλά μεγάλα γήπεδα και προπονητικά κέντρα, για να φιλοξενήσουν προπονήσεις και αγώνες, αν επιλεγεί τελικά Final-8 και όχι Final-4 από την UEFA.

Όπως και να έχει πάντως, κρατάμε το συγκεκριμένο σενάριο και περιμένουμε να δούμε, τι θα αποφασιστεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, με το θέμα φυσικά να ενδιαφέρει πάρα πολύ και τον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει στη διοργάνωση και περιμένει τη ρεβάνς του Αυγούστου με τη Γουλβς μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...