Πιτίνο: «Πρέπει να γυρίσουμε στη Μαδρίτη, κάνω κράτηση ξενοδοχείου»

Πιτίνο: «Πρέπει να γυρίσουμε στη Μαδρίτη, κάνω κράτηση ξενοδοχείου»

Αισιόδοξος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της σειράς

Η δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, δεν πτοεί τον Ρικ Πιτίνο. Το χθεσινό 78-63 στο «WiZink Center» φέρνει το «τριφύλλι» με την πλάτη στον τοίχο αλλά ο Αμερικανός κόουτς με ανάρτησή του στο twitter πιστεύει στην επιστροφή της ομάδας στη Μαδρίτη:

«Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε κάθε έκφανση του παιχνιδιού εξαιτίας του τρομερού τους σουτ και τους μεγέθους τους. Απόψε δεν ήμασταν. Πρέπει να κερδίσουμε δύο ματς, για να πάμε πίσω στη Μαδρίτη. Κάνω ήδη κράτηση ξενοδοχείου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όσο για το Game 2 της σειράς των play off της Euroleague, o Ρικ Πιτίνο υπογράμμισε: «κυριάρχησαν πλήρως, έπαιξαν καλύτερα. Ήταν άλλο παιχνίδι το δεύτερο ματς της σειράς. Πάμε στην Αθήνα με το σκορ στο 2-0. Δεν είμαστε σε καλή θέση».

Για τις αλλαγές ενόψει Game 3, σχολίασε: «εκτός αν πάρουμε παίκτες από τους Ουόριορς που μπορούν να σουτάρουν, δεν ξέρω αν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι λόγω της ήττας σε ένα παιχνίδι... Είμαστε εδώ γιατί παίξαμε καλή άμυνα. Μπορούμε να αλλάξουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει να δούμε το βίντεο και να το κρίνουμε αυτό».