«Η υλοποίηση του πλάνου που ξεκίνησε το καλοκαίρι, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο»

«Η υλοποίηση του πλάνου που ξεκίνησε το καλοκαίρι, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα του ΟΑΚΑ

Την διαβεβαίωση προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι το πλάνο αγωνιστικής ανάτασης της ομάδας θα συνεχιστεί, ανεξάρτητα από όσα θλιβερά έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, δημοσιοποίησε πριν λίγο με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ των «πρασίνων»

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο έως τους ποδοσφαιριστές, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του. Τα όσα διαχρονικά θλιβερά βιώσαμε, με τις όποιες αγωνιστικές συνέπειες έχουν και ζημιώνουν τις προσπάθειές μας, δεν θα επηρεάσουν ούτε κατ' ελάχιστον την προσπάθειά μας. Επιθυμία όλων είναι να κλείσει η σεζόν με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλά την αγωνιστική εικόνα μας από την αρχή της περιόδου έως και σήμερα».

Να αναφέρουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα απολογηθεί στα αρμόδια όργανα για τα γεγονότα του ΟΑΚΑ, την προσεχή Τετάρτη ενώ οι ποινές που αντιμετωπίζει είναι από αφαίρεση έως και 6 βαθμών, διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.