Μαρτίνς: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις

Μαρτίνς: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει Ντιναμό

Την πίστη του ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και θα δώσουν απαντήσεις στον αυριανό αγώνα  για τη φάση των «32» του Europa League (14/2, 19.55)  κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, εξέφρασε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Επιπλέον υπογράμμισε ότι ο Κώστας Φορτούνης θα αγωνιστεί κανονικά στην κρίσιμη συνάντηση.

Πιο αναλυτικά, αναφερόμενος στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και το επερχόμενο ματς με τη Ντιναμό, σημείωσε: «Είναι αλήθεια πως είναι σπουδαίο πως έχουμε ένα τόσο σημαντικό ματς. Όλος ο στόχος ήταν να φτάσουμε εδώ. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο ματς και να κοιτάξουμε το αυριανό ματς. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι ένας άλλος στόχος και θέλουμε να τον πετύχουμε».

Σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση των Ουκρανών, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: «Έχουμε ποιοτικό αντίπαλο με πολλούς νέους διεθνείς παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου αλλά τίποτα δεν κρίνεται σε ένα ματς. Έχουμε εικόνα για το πως θα παίξουν και έχουμε δει ματς παρότι έχουν δώσει φιλικά. Δεν είναι το πρώτο επίσημο ματς φέτος (σ.σ. για την σεζόν 2018-2019). Είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς για το 2019. Έχει μία φιλοσοφία κοντά σε εμάς. Δεν επηρεάζει θεωρούμε την φιλοσοφία και την ταυτότητα της ομάδας και το πως θα παρουσιαστεί. Έχει δύο νέες προσθήκες αλλά είμαστε κοντά σε φιλοσοφία και νοοτροπία με αυτήν την ομάδα».

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην αγωνιστική συμπεριφορά που περιμένει να επιδείξουν οι παίκτες του, λέγοντας: «Οπωσδήποτε περιμένουμε να βγάλουν οι παίκτες μας ποδοσφαιρικό εγωισμό. Περιμένουμε η ομάδα να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να δώσει απαντήσεις. Αυτή η ομάδα έχει δέσμευση με τους στόχους της και θέλει και πρέπει να συνεχίσει. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να συνεχίσουμε. Οι παίκτες μας έχουν δείξει πως είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε απαντήσεις. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα γίνει αύριο».

Τέλος, σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δήλωσε: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε την ενέργειά μας για αυτό το παιχνίδι. Μετά να σκεφτούμε το πολύ σημαντικό ντέρμπι. Θέλουμε να είμαστε επικεντρωμένοι στο πολύ σπουδαίο ματς με τη Ντιναμό».