Ξέσπασε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό: «Μου στέλνουν μηνύματα “θα αποτελειώσουμε το γιό σου»

Ξέσπασε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό: «Μου στέλνουν μηνύματα “θα αποτελειώσουμε το γιό σου»

Τι λέει για το βίντεο που δημοσίευσε ο χορογράφος και τα μηνύματα που δέχεται η ίδια

Συγγνώμη από την κοπέλα την οποία προσέβαλε με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο γιος της, Τάσος Ξιαρχό, ζήτησε η μητέρα του μιλώντας στην εκπομπή «T live», ενώ ξέσπασε για τα μηνύματα που δέχεται η ίδια για τον γιο της.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό «το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει, μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ό, τι θέλει. Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγγνώμη».

Πρόσθεσε δε, ότι «μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι, σε μια μάνα να λένε «θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»; Ντροπή! Ζητάω συγγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος, όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να την γνωρίσω».

Συνέχισε δε λέγοντας, ότι ο γιος της, της είπε: «Δεν θα το κάνω, επειδή μου το ζητάνε οι άλλοι. Θα το κάνω, όταν θέλω εγώ μαμά και όταν πρέπει». Συμπλήρωσε δε για τον γιο της, ότι «είναι και εγωιστής, αλλά είναι πολύ καλό παιδί».