Battle of the Couples: Η δοκιμασία του Πεπρωμένου και το θορυβώδες πρωινό

Battle of the Couples: Η δοκιμασία του Πεπρωμένου και το θορυβώδες πρωινό

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Με τις χαλαρές στιγμές του Ριχάρδου και της Άντζελας στο στο Master Bedroom ξεκινά το σημερινό επεισόδια του Battle of the Couples. Οι δύο τους είναι το «Ζευγάρι της εβδομάδας»,έχουν ασυλία κι έτσι δεν κινδυνεύουν αυτή την εβδομάδα με αποχώρηση.

Ο Γιώργος έχει ξυπνήσει με όρεξη και μπαίνει στο υπνοδωμάτιο για να ξυπνήσει την κοπέλα του, αλλά και τους συγκάτοικούς του, Γιάννη και Μαρία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν χρησιμοποιεί και τον πιο παραδοσιακό τρόπο.

Σήμερα στο Battle of the Couples που προβάλλεται στις 23:00 στον Alpha, είναι η δοκιμασία του Πεπρωμένου. Όλα τα ζευγάρια θα αγωνιστούν στη αρένα.

Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις θα μονομαχήσουν σε μια τελική δοκιμασία που θα αναδείξει το πρώτο ζευγάρι προς αποχώρηση. Στο απόσπασμα παίρνουμε μια γεύση από την δοκιμασία, η οποία τεστάρει το θεμέλιο της επικοινωνίας.

Οι άντρες θα πρέπει να διασχίσουν μια διαδρομή γεμάτη εμπόδια φορώντας στολές και έχοντας τα μάτια τους δεμένα. Η μόνη καθοδήγηση που θα έχουν είναι οι φωνές των κοριτσιών τους! Θα καταφέρουν να «γίνουν» τα μάτια τους και να τους οδηγήσουν στο τέλος της διαδρομής πριν φτάσουν οι αντίπαλοί τους;