«Τα Mega δεν χτίζονται με π…ς»

«Τα Mega δεν χτίζονται με π…ς»

Ξέσπασμα Έλληνα δημοσιογράφου μετά την καταστροφή που υπέστη η Παναγία των Παρισίων

Ο τρόπος που καλύφθηκε από ορισμένα κανάλια, η πυρκαγιά που ξέσπασε στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων προκάλεσε το ξέσπασμα του Έλληνα δημοσιογράφου.

Ο Αντώνης Λιάρος, ο οποίος παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, αναφέρθηκε στον σταθμό αλλά και στην τωρινή τηλεοπτική πραγματικότητα.

«Τα Mega δεν χτίζονται με π...ς. Χθες το βράδυ καιγόταν η Παναγία των Παρισίων. Πρώτο Θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου.

Στην ελληνική τηλεόραση του Survivor, του Masterchef και των άλλων ριαλιτοσήριαλ, δεν βρέθηκε ένα κανάλι να κάνει μια έκτακτη σύνδεση για να μεταφέρει τις συγκλονιστικές εικόνες με τις οποίες ριγούσε ολόκληρη η υφήλιος.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα sites και τα social media με τα βιντεάκια τους. Και μην μου πεί κανείς ότι δεν κόβεται το ριάλιτι στο prime time, γιατί έχουμε ζήσει μυθικούς καυγάδες Παναγιωτόπουλου – Μπουτου, ή, παλαιότερα, Λεβεντογιάννη – Γιαννίκου για τα «έκτακτα» στα μεγάλα γεγονότα.
Και πάντα νικούσε η ενημέρωση. Έτσι χτίζονται τα μεγάλα ΜΜΕ. Πού είσαι Mega... Πόσο λείπεις» έγραψε ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.