Οι παρεμβάσεις της Δαλάκα, οι παρατηρήσεις του Ατζούν και ο χοντρός καβγάς

Οι παρεμβάσεις της Δαλάκα, οι παρατηρήσεις του Ατζούν και ο χοντρός καβγάς

Γεμάτο ένταση και νεύρα το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα, ως η «παλιά» του Survivor, έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, και εκτός από τις αγωνιστικές της επιδόσεις στους στίβους μάχης, μοιράζεται με τους συμπαίκτες της και... μυστικά για να μπορέσει να κάνει την διαβίωση όλων στον Άγιο Δομίνικο πιο υποφερτή.

Με αφορμή μια καταιγίδα και το γεγονός πως όλα τα νερά μπήκαν μέσα στην καλύβα της ελληνικής ομάδας, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την παρατήρηση της στους συμπαίκτες της πως η καλύβα δεν έχει φτιαχτεί σωστά.

Ο Τόνι, κάνοντας πλάκα στην καινούργια παίκτρια της ομάδας του της τόνισε πως ήρθε και έφερε μαζί της και την βροχή. Κάτι που όμως δεν άρεσε στην Κατερίνα.

«Δεν το πήρα προσωπικά, εγώ την πρώτη φορά που ήρθε επειδή έβρεξε της είπα «Κατερίνα καλώς ήρθες». Της έκανα χιούμορ, εκείνη δεν το πήρε σαν χιούμορ προφανώς επειδή είχε βραχεί. Δεν ξέρω το χιούμορ του καθενός, είμαστε πολύ λίγες μέρες μαζί. Εννοείται πως δεν φταίει η Κατερίνα αν μπάζει η καλύβα. Δεν την έφτιαξε η Κατερίνα.» είπε ο Τόνι λίγο αργότερα στην κάμερα.

«Δεν ήρθα εγώ για να οργανώσω τα πράγματα. Δεν ήρθα για να αλλάξω τα πράγματα αλλά από τη στιγμή που ανήκω και εγώ στην ομάδα και βλέπω κάτι λάθος δεν θα κάτσω να βραχώ και να αρρωστήσω. Στο χέρι μας είναι να την φτιάξουμε και να την φτιάξουμε τέλεια όπως την είχαμε φτιάξει και εμείς πέρσι.» δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Κατερίνα και Τόνι πάντως συνέχισαν τα... καρφιά και μετά το τέλος του αγώνα. Μπορεί η ελληνική ομάδα να κέρδισε το έπαθλο φαγητού και να ήταν αυτή που γεύτηκε τα σαντουιτσάκια ωστόσο η Κατερίνα, κάνοντας μια περίληψη των όσων έγιναν στον στίβο μάχης άφησε να εννοηθεί πως ο Τόνι δεν έπρεπε να μπει να παίξει καθώς είχε χάσει την μια φορά που είχε παίξει. Η παίκτρια τόνισε πως κάθε νίκη μετράει και πρέπει να την σιγουρεύουν και όχι να μπαίνουν παίκτες στον στίβο μάχης νομίζοντας ότι θα κερδίσουν. Από την άλλη μεριά ο Τόνι, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ξεκαθάρισε πως δεν αυτοπροτάθηκε αλλά πως μπήκε μετά από συνεννόηση με τους συμπαίκτες του.

Στον στίβο μάχης του Survivor, Έλληνες και Τούρκοι διαγωνιζόντουσαν για τη διεκδίκηση του επάθλου φαγητού. Το παιχνίδι, είχε μετατραπεί ακόμη μια φορά σε ντέρμπι και οι δυο ομάδες προχωρούσαν πόντο – πόντο. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και ενώ η Δήμητρα διαγωνιζόταν εναντίον της Μπουσρά, ο Μπόρα φώναζε συνεχώς στα τουρκικά πως «Δεν μπορεί». Ο Τόνι δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του και ζήτηση τον λόγο από τον Τούρκο παίκτη. Τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν και οι δυο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα επενέβησαν οι παρουσιαστές, Σάκης Τανιμανίδης και Ατζούν Ιλιτζαλί, οι οποίοι έκαναν παρατήρηση και στις δυο ομάδες για την συμπεριφορά τους.

Στο τέλος του παιχνιδιού και αφού τη νίκη πήρε η ελληνική ομάδα με σκορ 10-8, ο Μπόρα ζήτησε την άδεια προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από τον Τόνι επιμένοντας όμως πως δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν. Τόνι και Μπόρα αγκαλιάστηκαν μπροστά στους συμπαίκτες τους και το θέμα έληξε εκεί.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες παίκτες του Survivor μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να διαγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Σπύρος αποδείχθηκε ο πιο δυνατός και με την καλύτερη ισορροπία και ήταν αυτός που πήρε τη νίκη.