Η διπροσωπία, το τελεσίγραφο, η σαρωτική νίκη των Ελλήνων και η ομελέτα

Η διπροσωπία, το τελεσίγραφο, η σαρωτική νίκη των Ελλήνων και η ομελέτα

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του χθεσινοβραδινού Survivor

Tα νεύρα στον Άγιο Δομίνικο έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο κυρίως για την Τούρκικη ομάδα. Οι παίκτες του Survivor έχουν κλείσει δυο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Κακουχίες και πείνα τους έχουν κυριεύσει.

Την τούρκικη ομάδα έχει κυριεύσει ο εκνευρισμός και οι καβγάδες τους στην καλύβα είναι τα πρώτα πλάνα που προβάλλονται στις οθόνες όταν ξεκινάει το επεισόδιο.

Έτσι και το χθεσινοβραδινό επεισόδιο άρχισε με πλάνα από την παραλία των Τούρκων όπου ο τσακωμός τους είχε φουντώσει. Συγκεκριμένα ο Χικμέτ σε συζήτηση που είχε με την Μελίσα, την κατηγόρησε πως είναι διπρόσωπη και πως άλλο πρόσωπο έδειξε στην αρχή του παιχνιδιού και άλλο στη συνέχεια. Από τη μεριά της η Μελίσα υπερασπίστηκε τον εαυτό της τονίζοντας στην ομάδα της πως χάρη σε εκείνη κέρδισαν πόντους. Η ένταση μεταξύ παικτών κορυφώθηκε με τον Χικμέτ να δίνει τελεσίγραφο στην Μελίσα να μην ξανά ασχοληθεί μαζί του.

Στην ελληνική παραλία την ίδια στιγμή, ο Τόνυ, ο οποίος ήταν αυτός που έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση την Ντέμυ Τσαγανού με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου. Ο παίκτης δήλωσε πως ένιωσε περίεργα για την συμπαίκτρια του όμως σχολίασε πως δεν ήθελε τόσο πολύ να είναι στο παιχνίδι καθώς δεν έχανε την ευκαιρία να μιλάει για τον αγαπημένο της Χρήστο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί καθώς το μυαλό της... έτρεχε στην Ελλάδα.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχαν ενημερώσει τους παίκτες του Survivor πως θα υπάρξουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, δυο νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνιση τους. Ο Βασίλης Σιμός προστέθηκε στην ελληνική ομάδα και ο Ερντέμ στην τούρκικη.

Στο φετινό Survivor οι στίβοι μάχης έχουν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας από τις προηγούμενες σεζόν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετούς τραυματισμούς. Και η Εσέμ τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Η παίκτρια της τούρκικης ομάδας, έπεσε στο έδαφος φωνάζοντας από τους πόνους, καθώς την ώρα που έτρεχε της «γύρισε» το πόδι. Οι γιατροί της παραγωγής έσπευσαν στο πλευρό της και της συνέστησαν να μην συνεχίσει, όπως και έγινε. Το αγώνισμα συνεχίστηκε, με την Σιντέ να παίρνει τη θέση της.

Τη δεύτερη τους νίκη σημείωσαν οι Έλληνες παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο. Με σκορ 5-0, οι Έλληνες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς ενώ η τουρκική ομάδα δεν το πίστευαν. Για πρώτη φορά, στο φετινό Survivor, προβλήθηκε και το παιχνίδι των κουίζ. Το έπαθλο της ομελέτας κατάφερε να κερδίσει ο Βασίλης ο οποίος επέλεξε τον Νίκο Κοσμά για να μοιραστεί το φαγητό.