Επιστροφή Δημήτρη Βεργίνη σε γνώριμα λημέρια

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Δημήτρης Βεργίνης από τη μεταγραφή του στον Άρη.

Ο νέος πλέι μέικερ των κιτρίνων κάθισε στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησε το νέο του σύλλογο.

Ο Βεργίνης, αφού πρώτα άλλαξε βασική θέση από σούτινγκ γκαρντ σε πλέι μέικερ, αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή για ενίσχυση των κιτρίνων στη θέση ένα. Όσοι βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο χθες, εξάλλου, διαπίστωσαν ότι ο Παναθηναϊκός -και όπως φάνηκε και την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και ο Ολυμπιακός- απέχουν έτη φωτός από τους αντιπάλους τους στη φετινή Α1. Δεδομένου του γεγονότος, οι υπόλοιπες ομάδες χρειάζονται ενίσχυση.

Ο Βεργίνης δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο αλλά πέταξε και τα βέλη του για το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς της ομάδας.

"Είμαι πλέον ξανά παίκτης του Άρη και επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα αλλά και κοινά στοιχεία με τις δύο τελευταίες σεζόν που συνεργάστηκα με αυτήν. Ο προπονητής, κάποιοι από τους παίκτες είναι όμοιοι, αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει αλλάξει η διοίκηση. Ήρθα στην ομάδα, επειδή πιστεύω ότι μπορεί να πάει καλά. Ελπίζω να την αγαπήσουν όλοι και να συσπειρωθούν γύρω της για να μπορέσουμε έτσι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Είχα και άλλες προτάσεις, επέλεξα όμως τον Άρη, διότι θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω και να πάρω περισσότερες ευκαιρίες για να παίξω. Ήταν η καλύτερη επιλογή μου" κατέληξε ο 25χρονος πλέι-μέικερ.