× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
12 Μαΐου 2025 |
| | |
12 Μαΐου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
12/05/2017
|
16:31

Πώς να φτιάξετε την περιζήτητη σπανακόπιτα του κερκυραϊκού Ακταίον

Ο σεφ Γιώργος Γκερδούκης μοιράζεται την συνταγή του ανάρπαστου πιάτου του

Email
Γεύσεις
-
04/05/2017
|
21:00

Φρούτα και λαχανικά εποχής: Πώς να ξέρετε τι αγοράζετε (πίνακες)

Δείτε στους πίνακες αναλυτικά ποια φρούτα και λαχανικά υπάρχουν φυσικά σε κάθε μήνα του χρόνου

Email
Γεύσεις
-
28/04/2017
|
9:47

Τα τρία βασικά tips για το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών

Πλένοντας σωστά φρούτα και λαχανικά, εξασφαλίζουμε ότι θα αποφύγουμε κάποια μόλυνση

Email
Γεύσεις
-
26/04/2017
|
9:55

Τρία tips για καλύτερο ψήσιμο στο φούρνο

Μικρά λάθη ή και παραλείψεις που κάνουμε, συχνά οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλουμε

Email
Γεύσεις
-
13/04/2017
|
12:54

Μυστικά για αφράτο τσουρέκι

Θα χρειαστεί μαεστρία και μεράκι!

Email
Γεύσεις
-
13/04/2017
|
11:14

Πώς να φτιάξετε αυθεντική ηπειρώτικη μαγειρίτσα στο σπίτι

Η κ. Ράνια από το οινομαγειρείο Ήπειρος στη Βαρβάκειο μάς αποκαλύπτει τη συνταγή

Email
Γεύσεις
-
13/04/2017
|
7:59

Βάψιμο αυγών: Αναλυτικές οδηγίες και tips για τα πασχαλινά σας αυγά

Πολύ εύκολα και γρήγορα

Email
Γεύσεις
-
06/04/2017
|
11:49

Πώς καταλαβαίνουμε ότι το ψάρι είναι φρέσκο και tips ψησίματος

Τι ψάρι να επιλέξεις, πώς να το προετοιμάσεις και πώς να το φτιάξεις ως έμπειρος ψήστης

Email
Γεύσεις
-
04/04/2017
|
19:22

Τα τρόφιμα που προκαλούν υπνηλία μέσα στην ημέρα

Ερευνητές μελέτησαν τη σχέση ανάμεσα στη διατροφή και στην υπνηλία

Email
Γεύσεις
-
30/03/2017
|
15:42

Οι διαφορές σε επιτραπέζιο και μεταλλικό νερό

Η άνοιξη μπήκε, το καλοκαίρι πλησιάζει και το εμφιαλωμένο νερό έρχεται στο επίκεντρο

Email
Γεύσεις
-
28/03/2017
|
8:46

Προσοχή στην αγορά των αυγών: Οι οδηγίες του ΕΦΕΤ

Για την καλή συντήρηση διατηρήστε τα αυγά σε δροσερό χώρο

Email
Γεύσεις
-
27/03/2017
|
13:37

Οι δύο σημαντικότερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο

Σε αυτές βασίζεται το παγκόσμιο εμπόριο του καφέ

Email
Γεύσεις
-
27/03/2017
|
8:01

Tip για αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Πως φτιάχνουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του;

Email
Γεύσεις
-
26/03/2017
|
16:50

Τρεις λόγοι να επιλέξετε το ποπ κορν για σνακ

Μία αρκετά υγιεινή, ελαφριά και γευστική επιλογή

Email
Γεύσεις
-
24/03/2017
|
14:31

Τι να προσέξετε στο μενού της 25ης Μάρτιου

Οι συμβουλές

Email
Γεύσεις
-
22/03/2017
|
12:45

Πώς ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

Ο μπακαλιάρος για να γίνει καλός θα πρέπει να ξαλμυριστεί τελείως και να αλατιστεί εκ νέου στο μαγείρεμα του

Email
Γεύσεις
-
21/03/2017
|
13:52

Πώς να πετύχετε το ιδανικό ψήσιμο στο ψάρι

To ψήσιμο του ψαριού για κάποιους φαντάζει μία αρκετά δύσκολη διαδικασία

Email
Γεύσεις
-
14/03/2017
|
11:18

Συμβουλές για να ανοίξεις χειροποίητο φύλλο πίτας με 100% επιτυχία

Το μυστικό που θα κάνει το φύλλο σου τραγανό και η τέλεια συνταγή σπανακόπιτας

Email
Γεύσεις
-
09/03/2017
|
9:42

Το κόλπο για να γλιτώνετε θερμίδες από την πίτσα

Θα γλιτώσετε με τον τρόπο αυτό περίπου 40 θερμίδες και 4,5 γραμμάρια λιπαρά ανά κομμάτι

Email
Γεύσεις
-
16/02/2017
|
11:31

Ο ειδικός στο κρέας Τάσος Αγγελής μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για ψήσιμο στο σπίτι

Τι κρέας να επιλέξετε, πώς να το προετοιμάσετε, πώς να το ψήσετε και πώς να το σερβίρετε σωστά

Email
Γεύσεις
-
16/02/2017
|
10:27

Πέντε τρόφιμα που καταστρέφονται στην κατάψυξη

Ορισμένα τρόφιμα δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες

Email
Γεύσεις
-
13/02/2017
|
12:39

Προσοχή: Μην αγοράζετε φιλέτο κοτόπουλο που έχει άσπρες ραβδώσεις

Η "Compassion in World Farming" έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα ενημερωτικό βίντεο για τις "λευκές ραβδώσεις" πάνω στο κοτόπουλο

Email
Γεύσεις
-
27/01/2017
|
12:06

Επιστημονική ανακάλυψη κάνει ξανά τις ντομάτες νόστιμες

Τελικά, οι επιστήμονες εντόπισαν 13 χημικές ουσίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη γεύση και οι οποίες έχουν ατονήσει στις σύγχρονες ντομάτες, καθώς έχουν σταδιακά χαθεί τα αντίστοιχα γονίδια

Email
Γεύσεις
-
21/12/2016
|
17:37

Η ελληνική αφροδισιακή τροφή που πολλοί δε γνωρίζουν

Εκτός από τα θαλασσινά και τη σοκολάτα

Email
Γεύσεις
-
21/12/2016
|
10:02

Το λάθος που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε τα λαχανικά

Ο τρόπος μαγειρέματος των λαχανικών επηρεάζει την περιεκτικότητά τους σε πολύτιμες βιταμίνες και απαραίτητα μέταλλα και υπάρχει ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι

Email

Posts navigation

1 2 3 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email