, 09:55

Τρία tips για καλύτερο ψήσιμο στο φούρνο

Μικρά λάθη ή και παραλείψεις που κάνουμε, συχνά οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλουμε

Περισσότερα
, 12:54

Μυστικά για αφράτο τσουρέκι

Θα χρειαστεί μαεστρία και μεράκι!

Περισσότερα
, 11:14

Πώς να φτιάξετε αυθεντική ηπειρώτικη μαγειρίτσα στο σπίτι

Η κ. Ράνια από το οινομαγειρείο Ήπειρος στη Βαρβάκειο μάς αποκαλύπτει τη συνταγή.

Περισσότερα
, 11:49

Πώς καταλαβαίνουμε ότι το ψάρι είναι φρέσκο και tips ψησίματος

Τι ψάρι να επιλέξεις, πώς να το προετοιμάσεις και πώς να το φτιάξεις ως έμπειρος ψήστης

Περισσότερα
, 19:22

Τα τρόφιμα που προκαλούν υπνηλία μέσα στην ημέρα

Ερευνητές μελέτησαν τη σχέση ανάμεσα στη διατροφή και στην υπνηλία

Περισσότερα
, 15:42

Οι διαφορές σε επιτραπέζιο και μεταλλικό νερό

Η άνοιξη μπήκε, το καλοκαίρι πλησιάζει και το εμφιαλωμένο νερό έρχεται στο επίκεντρο.

 

Περισσότερα
, 08:46

Προσοχή στην αγορά των αυγών: Οι οδηγίες του ΕΦΕΤ

Για την καλή συντήρηση διατηρήστε τα αυγά σε δροσερό χώρο

Περισσότερα
, 13:37

Οι δύο σημαντικότερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο

Σε αυτές βασίζεται το παγκόσμιο εμπόριο του καφέ.

Περισσότερα
, 08:01

Tip για αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Πως φτιάχνουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του;

Περισσότερα
, 16:50

Τρεις λόγοι να επιλέξετε το ποπ κορν για σνακ

Μία αρκετά υγιεινή, ελαφριά και γευστική επιλογή.

Περισσότερα
, 12:45

Πώς ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

Ο μπακαλιάρος για να γίνει καλός θα πρέπει να ξαλμυριστεί τελείως και να αλατιστεί εκ νέου στο μαγείρεμα του

Περισσότερα
, 13:52

Πώς να πετύχετε το ιδανικό ψήσιμο στο ψάρι

To ψήσιμο του ψαριού για κάποιους φαντάζει μία αρκετά δύσκολη διαδικασία.

Περισσότερα
, 11:18

Συμβουλές για να ανοίξεις χειροποίητο φύλλο πίτας με 100% επιτυχία

Το μυστικό που θα κάνει το φύλλο σου τραγανό και η τέλεια συνταγή σπανακόπιτας

Περισσότερα
, 09:42

Το κόλπο για να γλιτώνετε θερμίδες από την πίτσα

Θα γλιτώσετε με τον τρόπο αυτό περίπου 40 θερμίδες και 4,5 γραμμάρια λιπαρά ανά κομμάτι

Περισσότερα
, 11:31

Ο ειδικός στο κρέας Τάσος Αγγελής μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για ψήσιμο στο σπίτι

Τι κρέας να επιλέξετε, πώς να το προετοιμάσετε, πώς να το ψήσετε και πώς να το σερβίρετε σωστά

Περισσότερα
, 10:27

Πέντε τρόφιμα που καταστρέφονται στην κατάψυξη

Ορισμένα τρόφιμα δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες

Περισσότερα
Video
, 12:39

Προσοχή: Μην αγοράζετε φιλέτο κοτόπουλο που έχει άσπρες ραβδώσεις

Η "Compassion in World Farming" έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα ενημερωτικό βίντεο για τις "λευκές ραβδώσεις" πάνω στο κοτόπουλο

Περισσότερα
, 12:06

Επιστημονική ανακάλυψη κάνει ξανά τις ντομάτες νόστιμες

Τελικά, οι επιστήμονες εντόπισαν 13 χημικές ουσίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη γεύση και οι οποίες έχουν ατονήσει στις σύγχρονες ντομάτες, καθώς έχουν σταδιακά χαθεί τα αντίστοιχα γονίδια

Περισσότερα