Οι διαφορές σε επιτραπέζιο και μεταλλικό νερό

Η άνοιξη μπήκε, το καλοκαίρι πλησιάζει και το εμφιαλωμένο νερό έρχεται στο επίκεντρο

Η άνοιξη μπήκε, το καλοκαίρι πλησιάζει και το εμφιαλωμένο νερό έρχεται στο επίκεντρο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναγνωρίσει τρεις διαφορετικές κατηγορίες εμφιαλωμένου νερού. Καθεμία από αυτές πρέπει να τηρεί κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές. 

Πριν αποφασίσετε ποιο νερό θα βάλετε στο εστιατόριο σας θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη διαδικασία αποθήκευσης και μεταφοράς που ακολουθείτε από τους προμηθευτές προκειμένου να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και να αποφύγετε αλλοίωση, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Επίσης οι καταναλωτές είναι πλέον υποψιασμένοι και διαβάζουν την ετικέτα για το είδος του εμφιαλωμένου νερού. 

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες, αναγνωρισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση: το επιτραπέζιο, το φυσικό μεταλλικό νερό και το νερό πηγής. Στην ετικέτα δεν επιτρέπεται να αναφέρεται οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμός του νερού. 

Διαβάστε περισσότερα στο supply.gr