Δέκα ρομαντικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το news.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει δέκα ρομαντικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους, για μια αξέχαστη απόδραση σε μερικούς από τους ωραιότερους προορισμούς της χώρας μας.

 
Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.
 
Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 5 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.
 
Εκτός από την ιστοσελίδα, το HotelsCombined διαθέτει εφαρμογή για κινητά και tablet η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως το site. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την εφαρμογή «HotelsCombined» είναι το γεγονός ότι συγχρονίζεται με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε φορά ο χρήστης και εντοπίζει όλα τα γύρω ξενοδοχεία. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος να βρείτε τις καλύτερες ξενοδοχειακές τιμές. Κατεβάστε την τώρα! Είναι εντελώς δωρεάν!
 
Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone
 
1. Esperas Traditional House
 
Αυτό το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο σε μια δημοφιλή τουριστική περιοχή και απέχει μόλις 10 λεπτά από το Όρμος Αμμούδι. Διαθέτει δωρεάν Wi-Fi ίντερνετ για όλους τους επισκέπτες. 
 
 
Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων, όπως σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα, κέντρο σπα και ευεξίας και όροφος επιχειρηματικών στελεχών. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτιο για οικογένειες, coffee bar και express άφιξη / αναχώρηση. 
 
Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν μίνι μπαρ, ψυγείο και κουζινάκι. Ταινίες (εφόσον ζητηθεί), συσκευή για καφέ/τσάι και παντόφλες υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. 
 
Με ένα a relaxing διάκοσμο, το μπαρ του ξενοδοχείου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία premium ποτών. Στη γύρω περιοχή υπάρχει μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών για κάποιον που θέλει να γευματίσει. 
 
Το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Σαντορίνης απέχει μόνο 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Για όσους έχουν αυτοκίνητο, το ξενοδοχείο διαθέτει πάρκινγκ.
 
Info 
Αξιολόγηση: 9,7
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
2. Holiday Suites Boutique Hotel 
 
Τοποθετημένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Αθήνα), αυτό το 5 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ άνετο και μοντέρνο. Αυτό το φινετσάτο ξενοδοχείο είναι κτισμένο στην περιοχή, Κέντρο Αθήνας. 
 
 
To ξενοδοχείο προσφέρει σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα, σάουνα και πισίνα. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει κέντρο περιποίησης, δωμάτιο για οικογένειες και 24ωρη υπηρεσία δωματίου. 
 
Όλα τα ευρύχωρα και μεγάλα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν παντόφλες, ιδιωτικό μπάνιο και μίνι μπαρ. Καθιστικό στο δωμάτιο, συσκευή για καφέ/τσάι και ταινίες (εφόσον ζητηθεί) υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. 
 
Κάθε μέρα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, (μπουφές) πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας στα διάφορα αξιοθέατα της περιοχής. Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων για όσους θέλουν να γευματίσουν κοντά στο κατάλυμά τους. 
 
Ο σταθμός Σταθμός Μετρό Μέγαρο Μουσικής βρίσκονται σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το ξενοδοχείο, καθιστώντας πολύ εύκολη την πρόσβασή σας στο κέντρο και σε άλλες περιοχές της πόλης. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε απόσταση 10 μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο.
 
Info 
Αξιολόγηση: 8,7
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
3. The Tobacco Hotel
 
Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια πολύ δημοφιλή τουριστική περιοχή (Κέντρο Θεσσαλονίκης), ενώ απέχει 10 μόλις λεπτά με τα πόδια από το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Αυτό το φινετσάτο ξενοδοχείο είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της πόλης. 
 
 
Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων, όπως συνεδριακές αίθουσες, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και express άφιξη / αναχώρηση. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται αποθήκευση αποσκευών, μπανιέρα Spa /τζακούζι και οργάνωση εκδρομών. 
 
Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο είναι φινετσάτα και ευρύχωρα και διαθέτουν όλες τις ανέσεις, όπως δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, μίνι μπαρ και θέρμανση. Τηλέφωνο και μπάνιο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. 
 
To ξενοδοχείο έχει τη δική του καφετέρια. Εναλλακτικά, θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών για να γευματίσετε σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο. 
 
Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Βρίσκεται πολύ κοντά σε μέρη όπως Άγιος Δημήτριος, Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης και τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε πολύ εύκολα.
 
Info 
Αξιολόγηση: 7,8
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
4. Ilion Traditional Hotel
 
Ilion Traditional Hotel απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από το Τολό. 
 
 
Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων, όπως τζακούζι, φύλαξη βρεφών /παιδιών και κέντρο περιποίησης. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται υπηρεσία δωματίου για περιορισμένο χρόνο, αποθήκευση αποσκευών και χρηματοκιβώτιο. 
 
Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, τηλεόραση και θέρμανση. Στα μπάνια διατίθενται ντουζιέρα και πετσέτες μπάνιου. 
 
Οι επισκέπτες μπορούν κάθε πρωί να απολαμβάνουν το πρωινό που σερβίρεται στο κατάλυμα. 
 
Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα. Τα Μπούρτζι και Κάστρο Ακροναυπλίας απέχουν μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.
 
Info 
Αξιολόγηση: 8
Τιμές από: 47 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
5. Arcadia Resort
 
To ξενοδοχείο, Arcadia Resort, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Δημητσάνα και Λαγκάδια. 
 
 
Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν παντόφλες, μίνι μπαρ και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο παρέχοντας μπουρνούζι κι άλλες ανέσεις. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πιστολάκι μαλλιών.
 
Info 
Αξιολόγηση: 8
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
 
6. Ξενώνας Μαζαράκη Μυστράς
 
O ξενώνας Ξενώνας Μαζαράκη Μυστράς απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της κωμόπολης και προσφέρει ξεκούραστη διαμονή διαθέτοντας εκτός των άλλων δωρεάν στάθμευση, πρωινό στο δωμάτιο και υπηρεσία δωματίου. Διαθέτοντας ταράτσα, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα και κήπος, ο ξενώνας αποτελεί την ιδανική βάση για το ταξίδι σας στην κωμόπολη. 
 
 
Ο ξενώνας έχει 7 δωμάτια, ενώ διαθέτει ψυγείο, μίνι μπαρ και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πιστολάκι μαλλιών και συσκευή αναπαραγωγής DVD υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενώνα. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν γραφείο με υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος και ξενώνες με θέρμανση.
 
Info 
Αξιολόγηση: 9,7
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
 
7. Epirus Palace Hotel 8.4/10
To ξενοδοχείο, Epirus Lux Palace Hotel Ιωάννινα, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Ιωάννινα και Πέραμα. 
 
 
Τα πολυτελή δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, άμεση πρόσβαση στην πισίνα και πολυτελή λευκά είδη. Είναι όλα κλιματιζόμενα και έχουν ιδιωτικό μπάνιο με πολυτελή είδη τουαλέτας. Όλα τα δωμάτια παρέχουν στους επισκέπτες μίνι μπαρ και μετασχηματιστές. 
 
Το αεροδρόμιο Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων απέχει σχεδόν 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. To ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πάρα πολλά εστιατόρια και καφέ.
 
Info 
Αξιολόγηση: 9,7
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
 
8. Ξενοδοχείο Άρωμα Δρυός Μέτσοβο
Τοποθετημένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Μέτσοβο), αυτό το 3 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ άνετο και μοντέρνο. Αυτό το ρομαντικό ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της κωμόπολης. 
 
 
To ξενοδοχείο προσφέρει καθαριστήριο και υπηρεσία αφύπνισης. Tο πολύγλωσσο προσωπικό του ξενοδοχείου ευχαρίστως θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη διαμονή σας στην περιοχή. 
 
Τα μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν μίνι μπαρ, ψυγείο και παντόφλες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο παρέχοντας μπουρνούζι κι άλλες ανέσεις. Όλα τα δωμάτια παρέχουν στους επισκέπτες δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών. 
 
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να παραγγείλουν γκουρμέ πρωινό που σερβίρεται κάθε μέρα. 
 
Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα πιο δημοφιλή τουριστικά μέρη. Τα Μουσείο Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων.
 
Info 
Αξιολόγηση: 9,7
Τιμές από: 65 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
9. Ξενώνας Εποχές Αμπελιώνα 
 
Ο ξενώνας έχει 22 δωμάτια. Απολαύστε ένα υπέροχο πρωινό (μπουφέ) πριν ξεκινήσετε την επίσκεψή σας στην πόλη. 
 
 
Οι επισκέπτες του ξενώνα, Ξενώνας Εποχές Αμπελιώνα μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους γύρω από το χωριό και Άγιος Σώστης. Ο ξενώνας απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ναός Επικούρειου Απόλλωνα (Βάσσες). 
 
Info
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
 
10. NJV Athens Plaza  
 
Κτισμένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Αθήνα), αυτό το 5 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ σικ και μοντέρνο. Από το κατάλυμα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκπληκτική θέα στο Ακρόπολη και Ναός Παρθενώνα, ενώ διατίθεται και δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο internet. 
 
 
To ξενοδοχείο έχει κέντρο ευεξίας, νωρίς check-in και γήπεδο τένις. Προσφέροντας γραμματειακή υποστήριξη, αποθήκευση αποσκευών και συνεδριακές αίθουσες, το ξενοδοχείο, επίσης, διαθέτει γήπεδο μπάσκετ. 
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο, NJV Athens Plaza, διαθέτουν ηχομόνωση και κλιματισμό. Ράδιο, τηλέφωνο και τηλεόραση υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. 
 
Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν παίρνοντας το ποτό τους στο μπαρ και να απολαύσουν σπεσιαλιτέ μεσογειακής κουζίνας στο εστιατόριο του καταλύματος. Για όσους προτιμούν να τρώνε έξω η γύρω περιοχή προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό bar κι εστιατορίων που σερβίρουν μεγάλη γκάμα γαστρονομικών επιλογών. 
 
Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τα Ερμού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνική Τράπεζα, ενώ τα Πλατεία Συντάγματος βρίσκονται σε απόσταση πέντε λεπτών με το αυτοκίνητο. Τα Προεδρικό Μέγαρο και Ακρόπολη Αθηνών βρίσκονται σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια.
 
Info 
Αξιολόγηση: 8,5
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ