Χίλιες και Μία Νύχτες… στη Βιέννη

«Ανατολίτικη Χλιδή» είναι το μότο του Life Ball που διοργανώνεται στις 25 Μαΐου στο Δημαρχείο της Βιέννης. Για φέτος, η μεγαλύτερη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση της Ευρώπης αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στον ιό του HIV και του AIDS, θα έχει την ονομασία «Χίλιες και Μία Νύχτες».

Το Life Ball 2013 μεταφέρει τους επισκέπτες στον συναρπαστικό κόσμο της ποίησης και των παραμυθιών, των μυθικών τεράτων και των υπερφυσικών τζίνι, των λάγνων ποιημάτων και των διδακτικών παραβολών. Ποια σημαντική ιδέα κρύβεται πίσω από αυτή την πρωτοβουλία; Μέσω της φαντασίας, να βοηθηθούν οι θετικοί στον ιό ΗΙV και φορείς του Aids.

Η συναρπαστική και πολύχρωμη εκδήλωση που διοργανώνεται εντός των χώρων του Δημαρχείου της Βιέννης και μπροστά από αυτό, προσελκύει ετήσιες δωρεές για την υποστήριξη προγραμμάτων αντιμετώπισης του ιού και προάγει τη δημόσια εγρήγορση και ενημέρωση σχετικά με την ασθένεια. Το 2012, συγκεντρώθηκαν 2,1 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση προγραμμάτων για την καταπολέμηση του AIDS, τόσο σε εγχώριο όσο και διεθνές επίπεδο.

Τα λαμπερά και πρωτότυπα κοστούμια που φορούν όλοι οι συμμετέχοντες στο Life Ball είναι πάντα απαραίτητη προϋπόθεση, καθώς προσθέτουν μοναδική ατμόσφαιρα στην όλη εκδήλωση. Με ένα θέμα όπως «1001 Νύχτες», οι επισκέπτες θα πρέπει να περιμένουν μεγάλη ανατολίτικη χλιδή, από τον Αλί Μπαμπά μέχρι τη Σεχραζάντ. Η επονομαζόμενη «Βίβλος του Στιλ» του Life Ball που δημοσιεύεται μήνες πριν την εκδήλωση, εμπνέει τους επισκέπτες ώστε να επιλέξουν την κατάλληλη στολή.

Η διάρκειας δύο ωρών εναρκτήρια τελετή προσελκύει κάθε χρόνο μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες, εκπροσώπους των τοπικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπου μπορούν να θαυμάσουν, εντελώς δωρεάν, λαμπερές επιδείξεις μόδας κορυφαίων σχεδιαστών.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων του Life Ball μπορούν εν συνεχεία να γιορτάσουν στο Δημαρχείο, βιώνοντας μια από τις πιο ξέφρενες νύχτες στην πόλη. Στις πολυάριθμες αίθουσες και αυλές του ιστορικού κτιρίου, οι επισκέπτες θα ψυχαγωγηθούν με θεατρικά δρώμενα, συναρπαστικές παραστάσεις και γαστρονομικές εκπλήξεις, μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ