Ritz-Carlton: Το νέο παλάτι του Αμπού Ντάμπι

Λάτρεις της πολυτέλειας, της χλιδής και της καλοπέρασης ετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία διαμονής στο καινούριο ξενοδοχείο της αλυσίδας Ritz-Carlton, το μαγευτικό Ritz-Carlton Grand Canal που άνοιξε στο Αμπού Ντάμπι.

Εμνευσμένο από την αρχιτεκτονική που επικράτησε την Αναγέννηση, αλλά και από τον πολεοδομικό σχεδιασμό της Βενετίας του 15ου και 17ου αιώνα, το υπερπολυτελές θέρετρο των συνολικά 532 δωματίων είναι χτισμένο στην προκυμαία της πόλης και αποτελείται από δέκα επιβλητικά κτίρια τοποθετημένα σε σχηματισμό ημισέλινου.

Η εξωτερική πισίνα των 1.600 τετραγωνικών μέτρων, μια από τις μεγαλύτερες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα σας προσφέρει μαγευτικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, όπως επίσης και οι ιδιωτικές παραλίες που εκτείνονται σε 57 στρέμματα.

Για εσάς που θα επιλέξετε την εκλεπτισμένη κομψότητα μιας από τις 85 ιδιωτικές βίλες του ενός ή των δυο δωματίων θα έχετε στη διάθεση σας ευρύχωρες υπαίθριες βεράντες και την ιδιωτική υπηρεσία μπάτλερ.

Ακόμα το ξενοδοχείο προσφέρει ιδιωτικό check-in καθώς και πέντε γεύματα με ποτό καθημερινά σε ένα exclusive lounge που εκτός των άλλων θα σας χαρίσει μια μαυγετική πανοραμική θέα.

Οι διάσημοι chef των ξενοδοχείων Ritz-Carlton θα ευχαριστήσουν με τα εδέσματα τους κάθε ουρανίσκο σε οποιοδήποτε από τα δέκα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.

Το all-day εστιατόριο Giornotte θα σας εντυπωσιάσει με τα μεσογειακά του εδέσματα. Επίσης η αίθουσα χορού των 1.550 τετραγωνικών μέτρων είναι η επιτομή της κομψότητας. Ικανή να φιλοξενήσει 900 άτομα, είναι η ιδανική πρόταση για έναν ονειρεμένο γάμο, αφού εκτός των άλλων συνδέεται με έναν αποκλειστικό ανελκυστήρα απυθείας με τη Νυφική Σουίτα.

Δύο μαρμάρινα φουαγιέ με φυσικό φωτισμό, 14 επιπλέον αίθουσες συσκέψεων, καθώς και ένα παραδοσιακό Majlis (κυριολεκτικά σημαίνει «ένα μέρος της συνεδρίασης» στα αραβικά) εξασφαλίζουν ότι το The Ritz-Carlton είναι ο ιδανικός χώρος για όλες τις γιορτές και τις εκδηλώσεις.

Το Αμπού Ντάμπι, το μεγαλύτερο από τα επτά εμιράτα ήταν ένα ψαροχώρι γνωστό σε περιφερειακό επίπεδο για το εμπόριο μαργαριταριού του πριν από 50 χρόνια. Σήμερα, η πολυτέλεια και το στυλ είναι εμποτισμένη με τις παραδοσιακές αξίες της φιλοξενίας και του πολιτισμού, και κάνει αυτή τη δυναμική πόλη προορισμό για πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ