Ονειρεμένος γάμος στις Σπέτσες

Για μια μοναδική εμπειρία γάμου, που θα καθρεπτίζει τα όνειρα του ζευγαριού, το νησί των Σπετσών επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη!

To ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel και τα Asian Spa Resorts, ενδυναμώνουν και διευρύνουν την συνεργασία τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες για μία μοναδική εμπειρία γάμου. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούν tailor-made προτάσεις γύρω από τη γεύση, την ομορφιά και την οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης και των παράπλευρων δραστηριοτήτων. Το μενού των γάμων δημιουργείται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά με την υπογραφή του καταξιωμένου Χριστόφορου Πέσκια.

Τα Asian Spa Resorts επιμελούνται ειδικές θεραπείες ομορφιάς για την νύφη και τις φίλες της, τον γαμπρό αλλά και για το ζευγάρι, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία spa. Νέα άφιξη στο Asian Spa, αποτελεί το make – up με προϊόντα Jane Iredale- the Skin make up, δημιουργημένα από ορυκτά μέταλλα που χαρίζουν απόλυτη φυσικότητα και λάμψη στο δέρμα παραμένοντας αναλλοίωτα.

Η ομάδα του Poseidonion Grand Hotel, έχοντας εχέγγυο την πενταετή εμπειρία στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων, επιμελείται και οργανώνει την ιδανική δεξίωση γάμου. Παράλληλα, το ξενοδοχείο, θέλοντας να βοηθήσει μελλόνυμφα ζευγάρια προχώρησε στην υλοποίηση μιας πρωτότυπης και καινοτόμου ιδέας: Το βιβλίο “Little Book of Weddings, by the Poseidonion Grand Hotel” που έχει ως σκοπό να τα βοηθήσει στον προγραμματισμό του γάμου τους, προσφέροντας παράλληλα, χρήσιμες πληροφορίες για έναν ονειρεμένο γάμο στις Σπέτσες.

Μια καλαίσθητη έκδοση 36 σελίδων, η οποία περιλαμβάνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εκκλησιών στις Σπέτσες, συμβουλές για μπομπονιέρες και tailor made δώρα σε καλεσμένους, αλλά και προτάσεις διακόσμησης για γαμήλιες δεξιώσεις.

Το Poseidonion Grand Hotel ανοίγει για την σεζόν 2013 στις 26 Απριλίου 2013 και το χώρο υποδοχής θα κοσμούν πλέον οι 4 διεθνείς διακρίσεις τις οποίες έλαβε το 2012, μεταξύ των οποίων Best Classic Boutique Hotel & Best Hotel Architecture Europe.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Δείτε το βίντεο