Blue Riviera Leventi: Κατοικίες βγαλμένες από όνειρο!

Στα παραδεισένια χρώματα του γαλάζιου και του πράσινου, σε ένα περιβάλλον υψηλής ποιότητας και αισθητικής, εκεί που η πολυτέλεια υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες, δημιουργήθηκε ένα καταφύγιο για αυθεντικούς ταξιδιώτες.

Στην αγκαλιά του Ευβοϊκού κόλπου, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών “Blue Riviera Leventi”, μεταμορφώνεται σε έναν μόνιμο προορισμό για εκείνους που αναζητούν την ιδανική απόδραση όλο το χρόνο. Βρίσκεται δίπλα στον Αγ. Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα, δυο από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα θέρετρα του Νομού Φθιώτιδας, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα και 20 λεπτά από τη Λαμία. Η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην περιοχή, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό ήπιο κλίμα, επιτρέπει τις συχνές αποδράσεις, όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και για μονοήμερες εκδρομές.

Διακοπές όλο το χρόνο

Η απόκτηση μιας εξοχικής κατοικίας, είναι η ιδανική λύση για οικογένειες, αλλά και για όσους αναζητούν μόνιμο καταφύγιο για τις διακοπές τους. Το συγκρότημα Blue Riviera Leventi, μελετήθηκε και σχεδιάστηκε με αυτό το γνώμονα, παρέχοντας όλα εκείνα που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος. Καλύπτοντας τις ανάγκες του για ξεκούραση και χαλάρωση, ενταγμένο σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, μπροστά στη θάλασσα. Αισθητική, άνεση και λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν κάθε σημείο των κατοικιών, ενώ η αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας είναι διάχυτη.

Ο μικρός μόλος, κάτω από το συγκρότημα, είναι ιδιαίτερα ασφαλής για όσους θέλουν να δέσουν το σκάφος τους και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή εξορμήσεις στην θάλασσα. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται τα Λιχαδονήσια, με τα καταπράσινα νερά τους, ιδανικά για κολύμπι και παιχνίδι, ενώ ελάχιστα απέχουν και οι μαγευτικές παραλίες της βόρειας Εύβοιας. Η όμορφη παραλία, απομονωμένη από τον πολύ κόσμο, προσφέρεται για ατέλειωτες βόλτες, ενώ σε κάθε γωνιά του κτήματος προσφέρεται για χαλάρωση και εξερεύνηση, τις διαφορετικές ώρες τις ημέρας.

Ψυχαγωγία και διασκέδαση

Μια σειρά από χώρους διασκέδασης και αναψυχής βρίσκονται στη διάθεση των κατοίκων του συγκροτήματος. Όμορφες οικογενειακές στιγμές στην παιδική χαρά, κιόσκια για αγνάντι στη θάλασσα και το πευκοδάσος, διασκέδαση με αθλητικές δραστηριότητες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, είναι μόνο λίγες από τις απολαύσεις που χαρίζει το συγκρότημα. Το Blue Riviera Levendi προσφέρει προνομιακή πρόσβαση σε γειτονικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που διαθέτουν πισίνα, εστιατόριο, cafe και mini market καθώς και τη δυνατότητα δυναμικών δραστηριοτήτων, όπως τρέξιμο, ποδηλασία και πεζοπορία στο γειτονικό άλσος και στην παραλία.

Ιδανικό ορμητήριο τόσο για καλοκαιρινές όσο και για χειμερινές αποδράσεις, το συγκρότημα βρίσκεται μόλις μια ώρα μακριά από την Αράχωβα και 2 ώρες από το Καρπενήσι, ενώ από το λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου οι Βόρειες Σποράδες απέχουν μόλις 2 ώρες.

Μοναδικές παροχές και σχεδιασμός

Οι κατοικίες του Blue Riviera Levendi, δημιουργήθηκαν με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, απόλυτα προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις. Ο αρχιτεκτονικός τους σχεδιασμός συνδυάζει υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, ενώ στην πλειοψηφία τους προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και διαθέτουν κήπο ή αποκλειστική χρήση δώματος. Οι κατοικίες εκτείνονται σε ένα κτήμα 14 στρεμμάτων και κυμαίνονται από 55τμ. έως 130τμ., καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προτίμηση.

 

Τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, αφού βρίσκεται δίπλα σ’ ένα μεγάλο πευκόφυτο άλσος, διαθέτει πάνω από 11 στρέμματα καταπράσινου περιβάλλοντος χώρου, ιδανικό για περιπάτους και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ διαθέτει άμεση πρόσβαση στην παραλία και στο μόλο. Το συγκρότημα προσφέρει αποθηκευτικούς χώρους και θέσεις στάθμευσης για κάθε κατοικία.

Μια γεύση από τις κατοικίες

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κατοικιών όπως: Η κατοικία των 79τ.μ., διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, λουτρό, W.C., ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας, τραπεζαρίας, με πρόσβαση σε δώμα αποκλειστικής χρήσης με θέα στη θάλασσα.
Η διαμπερής κατοικία των 106τ.μ., αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, λουτρό, W.C., ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας, τραπεζαρίας, τζάκι, με πρόσβαση σε δώμα αποκλειστικής χρήσης με θέα στη θάλασσα.


Η κατοικία των 112τ.μ., έχει δύο υπνοδωμάτια, λουτρό, W.C., ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας, τραπεζαρίας, τζάκι, με πρόσβαση σε δώμα αποκλειστικής χρήσης με θέα στη θάλασσα.


Υπάρχουν επίσης κατοικίες, 97τ.μ. έκαστη, με δύο υπνοδωμάτια, (το ένα master bedroom), λουτρό, ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας, τραπεζαρίας, τζάκι, με πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Ο όμιλος INTRAKAT, μέσω της θυγατρικής του EUROKAT και σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΟΤΕΛ ΛΕΒΕΝΤΗ Α.Ε. σχεδίασαν και υλοποίησαν την αξιοποίηση ενός μοναδικού σε ομορφιά κτήματος το οποίο αποτελούσε για δεκαετίες σημείο αναφοράς για τον τουρισμό του Νομού Φθιώτιδας. Το αρχιτεκτονικό γραφείο aa-Associates Architects & Engineers είναι διεθνώς αναγνωρισμένο με 30ετη εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή πρωτοποριακών κτιρίων. Ο κος Στέλιος Αγιοστρατίτης σχεδίασε το Blue Riviera Levendi με γνώμονα την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και τις σύγχρονες απαιτήσεις εξασφαλίζοντας ποιότητα ζωής και λειτουργικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες www.bluerivieralevendi.gr
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6677122