Πατινάζ στα παγοδρόμια διάσημων ξενοδοχείων!

Η περίοδος των γιορτών σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στα πιο πολυτελή και διάσημα ξενοδοχεία στον κόσμο. Εντυπωσιακός στολισμός, θεαματικά χριστουγεννιάτικα δέντρα και μια ατμόσφαιρα θαλπωρής πλημμυρίζει όλους τους χώρους.

Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, πολλά στιλάτα ξενοδοχεία φτιάχνουν τον δικό τους παγοδρόμιο! Στο Παρίσι, το πρόσφατα ανακαινισμένο Plaza-Athénée θα μετατρέψει την κομψή αυλή του σε ένα μικρό δάσος από παγωμένα και παραμυθένια φωτισμένα, που θα στέκονται γύρω από ένα μεγάλο παγοδρόμιο.

Προσβάσιμο μόνο από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, θα ανοίξει την 1η Δεκεμβρίου, προσφέροντας το πιο γραφικό μέρος στην πόλη για να κάνετε πατινάζ.

Στη Δρέσδη, το υπέροχο Taschenbergpalais Kempinski, το οποίο φέτος το χειμώνα γιορτάζει την 20η επέτειο από την σχολαστική μεταπολεμική ανοικοδόμηση και μετατροπή του σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γερμανίας, θα ανοίξει παγοδρόμιο του στις 22 Δεκεμβρίου.

Το παγοδρόμιο θα τοποθετηθεί στην αυλή του όμορφου νεοκλασικού κτηρίου και θα είναι ανοιχτό σε όλους, με είσοδο 6 ευρώ με τον απαραίτητο εξοπλισμό και 3 ευρώ για τα παιδιά.

Φυσικά, από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν πολλά ελβετικά ξενοδοχεία, που έχουν το δικό τους παγοδρόμιο. Ως το ξενοδοχείο που επινόησε την ιδέα των χειμερινών διακοπών, το Badrutt Palace στο St Moritz διαθέτει ένα, ενώ και το Suvretta House στην κοιλάδα Upper Engadine δεν διαθέτει μόνο ένα παγοδρόμιο σε επαγγελματικά πρότυπα, αλλά και πίστες για πολλά ακόμα αθλήματα στον πάγο.