Thalatta Seaside Hotel: edutainment και στις διακοπές!

Σε μια μοναδική τοποθεσία, μπροστά στο γαλάζιο μιας πανέμορφης αιγαιοπελαγίτικης παραλίας, με τις μυρωδιές του πυκνού πευκοδάσους να το περιβάλλει, το Thalatta Seaside Hotel, στην Αγία Άννα Εύβοιας σας καλωσορίζει για μια ξεχωριστή πασχαλινή διαμονή.

Το resort, μέλος των Small Luxury Hotel, πιστό στον προσανατολισμό του, ως οικογενειακός προορισμός, εξελίσσει, για ακόμη μια χρονιά, τις παροχές για τις οικογένειες και τους μικρούς επισκέπτες του.

Για το 2014, δημιούργησε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει εκπαίδευση και διασκέδαση για τα παιδιά, εισάγοντας τον όρο edutainment (education & entertainment) και στις διακοπές, ξεκινώντας από φέτος το Πάσχα, με τη δημιουργία οικογενειακών πακέτων διακοπών.

Το animation team του Thalatta, το οποίο αποτελείται από έμπειρους παιδαγωγούς, δημιουργεί μια σειρά δραστηριοτήτων, με έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ταιριάζοντας τις στις προτιμήσεις του κάθε παιδιού.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει παιχνίδια στο διαδραστικό magic forest- eco friendly παιδότοπο στο πευκόφυτο δάσος, όπου διενεργείται μια πρώτη περιβαλλοντική αγωγή των παιδιών (το ξενοδοχείο έχει βραβευτεί με το Green Key, για την έμφαση στην ευαισθησία για το περιβάλλον), μαθήματα κολύμβησης για παιδιά, workshops μαγειρικής και αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, ιππασία και canoe kayak για όλη την οικογένεια.

Κάθε χρόνο διοργανώνονται Art2day παρουσιάσεις με θεατρικά σκετς και mini museums που προετοιμάζονται από τα παιδιά και παρουσιάζονται σε ειδικές βραδιές στους γονείς.

Φέτος το Πάσχα, το Thalatta Seaside Hotel θα υποδεχτεί την παιδική θεατρική παράσταση "Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγένιας” για τον Μαγικό Κόσμο του Βιβλίου με Θέατρο Σιλουετών.

Το Thalatta Seaside Hotel, έλαβε το Silver Award, στην κατηγορία Family Tourism, στα Tourism Awards 2014, πιστοποιώντας τις σημαντικές, στοχευμένες κινήσεις του ξενοδοχείου στη φιλοξενία παιδιών και οικογενειών.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ