Δημοσιογράφος του ρωσικού Cosmopolitan ξετρελάθηκε με τη Χαλκιδική

Δημοσιογράφος του ρωσικού Cosmopolitan ξετρελάθηκε με τη Χαλκιδική

«Από τα πρώτα λεπτά θα αγαπήσετε αυτή τη χώρα και δεν θα θέλετε να φύγετε από εδώ»

Το ρωσικό Cosmopolitan έχει ένα διθυραμβικό άρθρο - αφιέρωμα στη Χαλκιδική, το οποίο δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο ως αποτέλεσμα του press trip που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Μόσχας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής.

Η δημοσιογράφος του περιοδικού, Ekaterina Sukhanova, περιγράφει την ολιγοήμερη παραμονή της στη χώρα μας με κολακευτικά λόγια.

«Αν δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ στην Ελλάδα, τότε πηγαίνετε στη Χαλκιδική - δεν θα χάσετε. Από τα πρώτα λεπτά θα αγαπήσετε αυτή τη χώρα και δεν θα θέλετε να φύγετε από εδώ», γράφει η Ekaterina Sukhanova, η οποία προτρέπει τους συμπατριώτες της να «γευθούν» τη Χαλκιδική: «Η καταγάλανη θάλασσα, τα απίστευτης ομορφιάς τοπία, τα πεντανόστιμα φαγητά και το κρασί είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι αυτών που περιμένουν τους επισκέπτες στην Χαλκιδική», αναφέρει.

Το press trip έλαβε χώρα τον Μάιο, τότε που ξεκινούσε η τουριστικής σεζόν, με την δημοσιογραφική ομάδα να ξεναγείτε στα βασικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, δοκιμάζοντας τοπικά κρασιά και απολαμβάνοντας εναλλακτικές περιηγήσεις με τζιπ σε «μυστικά διαμάντια» της χερσονήσου.

Και το αφιέρωμα δεν σταματά εδώ, αφού θα υπάρξει συνέχεια στο τεύχος Οκτωβρίου. Μάλιστα, ένα ακόμη άρθρο θα δημοσιευθεί στο Cosmopolitan Beauty, στο χειμερινό τεύχος, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Να σημειώσουμε ότι η ιστοσελίδα «Cosmo.ru» έχει περισσότερους από 11 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες το μήνα.